Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Téli esték, közös pillanatok

2013.10.08. 09:21 - ilovemom

Címkék: illatgyertya Airwick

A téli időszak beköszöntével egyre többet vagyunk otthon és egyre kevésbé járják át otthonunkat a természet illatai. A gyertya önmagában egy nagyon mutatós és dizájnos dekorációs eszköz, ám, ha mellé még illatok is társulnak, akkor könnyedén varázsolhatunk kellemes hangulatot a lakásba!

AW_mix.jpg Az Air Wick illatgyertya családjának legújabb tagjai, a Pearl Infusions illatgyertyák , (1699 Ft) melyek négy elragadó illatkombinációval örvendeztetnek meg minket a hideg évszakban, mint például a Bíbor Fagyos Szeder, a Rubinvörös Alma, a Selymes Vanília Virág vagy az Aranyló Téli Liget. A gyertya belsejében található illóolajgyöngyöket átlátszó zselé öleli körül, így biztosítva a tökéletes illatintenzitást és az igazán hosszan tartó illatot. Mikor a gyertyát meggyújtod, akkor a gyöngyök fényesen felragyognak és így szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak.

 Ismered az Airwick színjátszó illatgyertyáit?

A Shared Moments Színjátszó illatgyertya (1699 Ft),  exkluzív téli illataival - Borostyán Mandarin  és   Rubinvörös Alma - valamint káprázatos fényeivel és melegséget sugárzó téli jelenetképeivel – meghitt karácsonyi készülődés, korcsolyázás) igazán hangulatossá és különlegessé varázsolja a számunkra oly fontos ünnepi pillanatokat.

AW_Aurora_mix.jpg

Lassan korábban kezd majd sötétedni és fontos, hogy a hideg, téli napokat is pozitívan tudjuk átvészelni, ilyen apróságok biztosan segteni fognak, próbáld ki Te is!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr445529686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Major Adrienn 2013.10.09. 09:13:11

Ilyen színjátszós illatgyertyát még nem láttam de nagyon jól hangzik :) Ki fogom próbálni!!


süti beállítások módosítása