Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Mix 'n' Match - dzsekivel

2013.07.12. 06:40 - ilovemom

Aki régóta követi a blogomat az emlékszik, hogy a kezdetekben készítettem a ruhatárunkból összeállításokat, melyekből Ti is elsajátíthattok ötleteket, tippeket...Ezt a Mix 'n' Match rovatot sokak ösztönzésére most újból elindítom, aminek én is nagyon örülök, hiszen nehezen tudom megtagadni a divatszerkesztői (stylist) énemet, ezért nekem is hiányzott már, hogy újból kreatívkodjak Nektek egy picit! :)

Ez a dzsekis szett nagyon aktuális, hiszen az időjárás teljesen kiszámíthatatlan, egyik nap esik, másik nap kánikula van. Egy farmerdzseki mindig jó alap darabja lehet a ruhásszekrényünknek hiszen jól variálható a különböző stílusokkal és kiegészítőkkel. Elegáns ruhára is rá tudjátok venni, de természetesen arra figyelni kell, hogy így inkább dögös lesz, mint alkalmi!

IMG_2857.JPGNono - farmerdzseki: GAP, ruha: Sugarbird, nyaklánc, H&M, táska: GAP, Karóra: Michael Kors, Fapapucs: Scholl

Lilien - dzseki és hímzett top: GAP, farmerszoknya: H&M, cipő: Zara

Ha bármi kérdésetek van a termékekkel vagy a stílussal kapcsolatban, akkor nyugodtan kommenteljetek nekem vagy írjatok e-mailt az ilovemom.blog@gmail.com-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr615400559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása