Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Teszteld a sminktudásodat Very Bella-val…

2013.05.09. 07:03 - ilovemom

Címkék: Játéksziget Very Bella

A gyerekek mindig  jobban szeretik a „nem szabad” dolgokat, ezért egy Anyukának ügyesen túl kell járni az eszükön! A sminkelés mindig egy izgalmas dolog a tini lányoknál, hiszen amellett, hogy látványos, rengeteg izgalmas eszköz áll a rendelkezésünkre – rúzs, pirosító, spirál, szemhéjfesték –még a személyiségünket is ki tudjuk fejezni vele!

Ha úgy érzed, hogy a lányod ellenállhatatlan vágyat érez a sminkeléshez, akkor lepd meg egy ilyen Very Bella sminkes könyvvel, mely egy izgalmas, színezhető gyakorló lapokkal és arcfestékekkel teli könyv. Megtudhatsz szépség tippeket és 20 színezhető oldalon próbálhatod ki a sminktudásodat, 9 szemhéjpúder, 3 arcpirosító, 4 szájfény, 2 kontúrceruza, ecsetek és kiegészítők segítségével!

very_bella_sminkes_konyv_9910_LRG.jpg

Most érdemes ellátogatni szombatonként a Játéksziget egyik üzletébe, mert most a kislányok kapnak  egy  szép sminket Very Bellától!!

játéksziget oldal.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr705286565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása