Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

A Tökéletes gyerekparadicsom

2013.04.08. 08:26 - ilovemom

Címkék: design Mamas & Papas

A gyerekszobák megtervezés mindig csodálatos feladat, általában nagy pocakkal esnek Neki a várandós Anyukák, de a Kismamák is előszeretettel díszítgetik szemük fénye kis kuckóját. Az anyagi lehetőségek mellett az is fontos kérdés, hogy hány generációt fog kiszolgálni a kis kuckó a gyerekek nemétől függően, ezért ha több gyerekre tervezel, akkor érdemes unisex dizájnban és kiegészítőkben gondolkozni!

A Mamas & Papas üzleteiben a cuki gyerekruhák, a praktikus babakocsik, babahordozók, a játékok mellett még rengeteg szuper gyerekszobai kiegészítői is kapható!

Én ezeket ajánlaná, amivel biztosan nem hibázhatsz: a képre kattintva rögtön meg is rendelheted...

Körforgó – Jamboree 12.500 Ft

Ez a kiságyra szerelhető zenélő játék segít gyermekednek álomba szenderülni, ha nagyobb lesz, akkor az esti mesék mellet  is tökéletes játszótárs.

körforgó-Jamboree 12 500 Ft.jpg

Kötött takaró – Jamboree 11.320 Ft

Egy finom, meleg, színes takarónak mindig helye van a hálószobában, a nagyobb gyerekek már bunkerek építésére is használhatják!

Kötött takaró-Jamboree-11 320 Ft.jpg

Fa függönyelkötő –Jamboree  8220 Ft

Fából készült, kedves figurákkal ellátott elkötő, ami nemcsak hasznos, hanem nagyon dekoratív kiegészítője a kisszobának.

fa függönyelkötő-Jamboree 8220 Ft.jpg

Tapéta – Jamboree 6480 Ft

Egy letisztult pasztell színre érdemes színes bordűröket vagy tapétákat helyezni, ez is vidám hangulatot varázsol! Ezek a cirkuszi világ mindig mosolyt varázsol a gyermekek arcára.

Tapéta.jpg

Fejvédő – Z&P 17.500 Ft

Kislányom, Lilien mindig addig tornázik az ágyban, ameddig valamelyik sarokban be nem fészkeli magát, ezért szerintem ez egy nagyon fontos része a kiságynak!

Fejvédő - 17.500 Ft.jpg

Falra szerelhető betűk – Made with Love… 3500 Ft/db

Alig várom, hogy ilyen csodaszép betűkből összeállíthassam a kislányom szobájának a falára a nevét, de ez már csak akkor lesz, ha elkészül a végleges szobája! Nagyon mutatós!:)

boxgirl betük.jpg

Vászonkép – Pink Lemonade – 4900 Ft/2 db

A fali matricák, bordűrök mellett a képek is szuper hangulatot varázsolnak a kisszobába, ha túlzsúfolt a szoba, akkor érdemes egy kevésbé mintás darabot választani!

Kép.jpg

Kosár szett 10 500 Ft/3db

A tárolásra is érdemes odafigyelnünk, ami kezdetben még nem annyira hangsúlyos, de ahogy nő a pici egyre több helyre van szükség a játékoknak, kiegészítőknek. Ezek a finom darabok minden stílussal jól mutatnak!

Kosárszett.jpg

Szőnyeg Scrapbook kisfiú - 21 150 Ft, Szőnyeg Made wit Love 19 800 Ft

Ha nem alap a padlószőnyeg a gyermek szobájában, akkor egy szőnyeg vidám és inspiráló berendezés lehet, ami biztosítja azt is, hogy kényelmes és felfázás nélkül legyen vidám a játék.

Szőnyeg-21 150 Ft.jpg

Lámpaernyő Made with Love 10 980 Ft

A világítást is meg lehet bolondítani, ilyen lámpa búrákkal, melyek igazán jól akkor mutatnak, ha nem túl zsúfolt a kisszoba és a színtónusok is megegyeznek a szobában!

Lámpaernyő - 10 980 Ft.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr25205662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása