Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

A Cicciobello segít a kislányom fejlődésében!

2015.11.06. 08:20 - ilovemom

Címkék: gyerek baba Játéksziget Cicciobello

A játék az emberi élet egyik legősibb tevékenységei közé tartozik, talán aligha képzelhető el nélküle az emberi társadalom. A játékok segítik a gyermeket a mindennapi élet tevékenységeinek a tanulásában, begyakorlásában, illetve rengeteget fejlődnek tőlük. A folyamatosan változó világban az egyéniség fejlődésének a szempontjából, egy Édesanyának igen körültekintően kell megválasztanania, hogy melyek azok a játékok, amik kellően fejlesztik a gyermeke fantáziáját, illetve megfelelően hatnak az érzelmi és társas kapcsolatok fejlődésére is.

baba_nyito.jpgA kislányom, Lilien rengeteg játékot örökölt, amiket igyekszem Neki az éppen aktuális fejlődési korszakának megfelelően adagolni. Természetesen sok újdonsággal is meglepjük, de a Férjemmel nagyon figyelünk arra, hogy ne vegyünk felesleges és túl sok játékot. Az egyik legjobb „befektetésünk” a Cicciobello „Gondoskodj Rólam!” babája volt, akit szeretnék Nektek bemutatni.lili_logo.jpgA “Gondoskodj rólam!” babával (21.990 Ft) a gyerekek is kipróbálhatják, hogy milyen is lehet egy kisbabát gondozni. Pont akkora a mérete, mint egy igazi újszülötté és sírással jelzi, hogyha valamit szeretne, például: éhes, szomjas, megfázott vagy csak álmos. A gyerekeknek kell kitalálnia, hogy mi az, ami megnyugtatja őt, lehet több cumisüveg közül is választani – narancslé, tej, gyógyszer – vagy szurit kell neki beadni vagy egyszerűen csak a cumija kell a szájába. Nekem a kedvencem, hogy az arca is pirosra változik, hogyha lázas, ilyenkor pedig indulhatunk a doktornénihez, aki majd tüzetesen megvizsgálja…:)

Szerencsére Lilinek erős az immunrendszere, ezért nem kell sűrűn orvoshoz járnunk, ennek ellenére ez egy szuper gyakorlás arra is, hogy nem kell félni a doktoroktól, illetve gondoskodársra is tanít, amit az óvodában vagy akár egy kistestvér tekintetében is jól tud alkalmazni.

Nagyon szemezgeteg a Cicciobello további változataival is:

trotta_trotta_mix_logo.jpgA Trotta Trotta egy beszélő baba (16 490 Ft), Ő már egy picit fejlettebb, mert nem kell találgatni, hogy vajon mit is szeretne csinálni, hiszen ő maga fogja elmondani! 15 féle mondatot és hangot képes kiadni, valamikor játszani szeretne, máskor lovacskázni, bukfencezni, illetve azt is várja, hogy megetessük és ha elfárad elaltassuk.

maszo_setalo_mix.jpgÉn ezt a mászó-sétáló babát (16.490 Ft) preferálnám a kislányomnak, aki amint tapsolunk neki, egyből sétálni és mászni kezd a földön, hogy közelebb kerülhessen hozzánk. A baba a lányok kedvence, hiszen éppen olyan akár egy igazi kisgyerek. lehet cumiztatni, ringatni illetve nagyokat játszani vele.

Mindhárom baba elemmel működik és papírforma szerint 3 éves kortól ajánlott! Szerintem ez a baba egy tökéletes és különleges ajándék, főleg egy kislánynak. Rendeld meg MOST a Játéksziget webshopjából!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr858054536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása