Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Megtaláltam a tökéletes hajformázót, amivel kompromisszumok nélkül varázsolhatsz elképesztően változatos hajkoronákat!

2015.10.02. 11:06 - ilovemom

Címkék: szépség beauty haj hajformázó ghd ghd platinum

Egy nagyon kedves fodrász barátom évekkel ezelőtt mesélt egy történetet, aminek az volt a lényege, hogy a „kezdetekben”, a párválasztásnál a férfiaknak azokat a Hölgyeket részesítették előnyben, akiknek szép hajkoronája volt, mert az azt jelképezte, hogy a kiszemelt hölgy egészséges és termékeny. Szerintem ez manapság sincsen másképp, az Urak sokkal inkább megfordulnak egy dekoratív, dús, hosszú hajú Hölgy után, attól függetlenül, hogy hullámos, göndör, vagy szögegyenes a haja.

csaj_mix_logo.jpgStílustanácsadásaim során nem csak arról beszélgetünk, hogy milyen ruhákat kell kiválasztani a testalkatunknak és az életvitelünknek megfelelően, hanem arról is, hogy a sminkünk és a hajunk is ugyanolyan fontos tényező ahhoz, hogy magabiztosan és elégedetten induljunk el otthonról nap, mint nap. A fotózások miatt én tűzközelben vagyok a hajformázó termékújdonságokat illetően és sok tanácsot is kapok a fodrászoktól, de rengeteg rossz tapasztalatot is hallok, amiket gondoltam most megosztok Veletek, hiszen a reklámokban ezt a részt nem szokták kiemelni...:)

damaged_mix.jpg

A legnagyobb probléma az, hogy nem megfelelő hőmérsékleten formázzuk a hajunkat, emellett a szükséges ápolást sem biztosítjuk a hajunknak. Biztos láttatok már olyan sütővasat, amin nem hőfokok jelezték a hőmérsékletét, hanem egy 10-es skála, ahol fogalmunk sincs, hogy milyen melegen használjuk a terméket, így esélyünk sincs a megfelelő hőmérskéletszint beállítására. Ebből az következik, hogy jól feltekerjük, hiszen úgy gyorsabban leszünk kész és az eredmény is látványosabb, csak közben azt nem vesszük figyelmbe, hogy ezzel egy visszafordíthatalan károsodást eredményezünk a hajunknak. A hővédő spray használatát sem szokták kiemelni, pedig a tartós 210°C fölötti hőhatás a haj szerkezetét rettentő mértékben képes roncsolni: a felépítése gyengül, töredeznek a végei, kiszárad, kezelhetetlen lesz. A festett haj is kifakul 4-5 magas hőmérsékletű húzás után és az sem mellékes, hogy ebben az esetben külön erre a célra kifejlesztett termékápolókat kell használni. Szóval sok sok tényező játszik közre abban, hogy rongáljuk a hajunkat, amin itt az ideje, hogy változtassunk!!!ghd_platinum_middle_logo.jpg

Már sokat hallottam a ghd termékeiről, de sajnos eddig nem próbáltam őket. Nemrég egy sajtótájékoztató keretein belül megismerkedtem a legújabb hajvasalójukkal a Platinum styler-rel, amibe egyből beleszerettem és meg is osztom Veletek, hogy miért. A ghd kutatói felismerték, hogy a 185°C az a hőmérséklet, amikor a haj egyátalán nem károsodik, viszont a leginkább formázható, ezért ez a sütővas is ezt a lehető legoptimálisabb hőmérsékletet alkalmazza, egy fokkal se többet, se kevesebbet! 2015-09_ilovemom_hajformazo_jav1.jpg

A Tri-zone technológiája a hajtőtől egészen a hajvégekig biztosítja az ideális hőmérsékletet egyenletesen eloszlatva a hőlapján, így egy mozdulattal stílusos és egészséges frizurát varázsolhatunk és nem kell újból viszatérnünk 1-1 tincsre. Akik festik a hajukat azoknak ez külön jó hír, mert így tartósabb marad a festett haj színe, szemben a 210-230°C-on működő hajformázókkal. A NASA űrtechnológiája sem maradhatott ki a termék megalkotása során, ugyanis az űrruhák és űrhajók szigetelésének módját alkalmazták a hő elleni védelemhez. Ez az Aerogél szigetelés, amivel még folyamatos használat mellett sem forrósodik fel a Platinum külső borítása, így biztosan nem fogjuk megégetni a kezünket. Különleges Y formájú lengőkarja tökéletes szögben tartja a fűtőlapokat, így a formázó lapjainak elhelyezkedése nem engedi, hogy a hajtincsek kicsússzanak a „kezeink közül”. Formatervezése is nagyon egyedi, szuperül illeszkedik a kezünkbe, lekerekített kontúrjaival sokkal könnyebben lehet strandhullámokat, sűrű göndör loknikat készíteni a szögegyenes stílus mellett. Vicces, de többé nem kell csuklóedzést sem tartanunk azért, hogy egy komplett frizurát kifogásolhatatlan minőségben elkészítsünk magunknak.

2015-09_ilovemom_hajformazo_jav12.jpgA sajtótájékoztató folyamán a ghd nemzetközi oktató fodrásza - Janine Jennings - két frizura elkészítését is bemutatta, elképesztő, hogy mennyire egyszerű a sütővas használata. Alig várom, hogy a fotózásaimon kipróbáljam....:)

sajtotajekoztato_mix.jpg

Az elektonikai és a műszaki cikkek vásárlásánál nagyon fontos mérlegelni, hogy a terméket nem egy szezonra vesszük, hanem hosszú évekre. Egy ilyen hajformázó megvásárlását is édemes egy befektetésként kezelni amellett, hogy elengedhetetlen szempont az is, hogy ne károsítsuk vele a hajunkat, könnyű legyen a használata és változatosan hajakat tudjnuk vele készíteni. Engem meggyőzőtt és Téged? Tudj meg mindent erről a szuper hajformázóról és Rendeld meg BEVEZETŐ ÁRON!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr927880358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása