Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Legyél tudatos fogyasztó és NYERD MEG a Kitchy Design formatervezett konyhai kiegészítőjét! Melyiket választod?

2015.09.17. 06:09 - ilovemom

Címkék: dizájn kiegészítő konyha divat bögre környezetvédelem style palack Kitchy Design

A következő mondatom lehet, hogy kicsit közhelyes lesz, de Ti már belegondoltatok abba, hogy mennyit szemetelünk és ezzel milyen sok felesleges hulladékot dobunk ki nap, mint nap?! A tudatos életmód csak rajtunk múlik, nem kell mindig másokra várni és mutogatni, hiszen mi vagyunk a felelősek a környezetünkért és azért, hogy hogyan, milyen tudatban neveljük a gyermekeinket.

kitchy_nyito_logo.jpgAz új szokások bevezetése bármikor kivitelezhető, sokszor elsőre nem is gondoljuk, hogy egy-egy termékkel mennyire leegyszerűsödhet az életünk, amellett, hogy egy dizájnos kiegészítővel bővül a konyhai repertoárunk. Nemrég bukkantam rá a Kitchy Design termékeire, amik egyből lázba hoztak, mert pontosan azokat az értékeket képviselik, amikben hiszek és emellett még nagyon dizájnosak is! Szeretném Nektek bemutatni az ország első környezettudatos webshopját, ahol elsősorban a lifestyle és a gasztronómiai elemek találkozása ihlette a kollekciót!

„A boldogság sokszor egészen kicsi dolgokon múlik, sokszor meg nagy dolgokon, de mi hisszük, hogy kicsi dolgokkal is hozzátehetünk a nagy egészhez.” …Kitchy Design

office_mix_logo.jpg

Először a fedeles bögrékkel találkoztam, amik elsőre megfogtak, már láttam a szemem előtt, hogy milyen szuperül ki fogjuk tudni őket használni! A kislányomnak fincsi limonádét tudok benne készíteni, a Férjem elviheti benne a kávéját, én pedig számtalan finom shaket szürcsölgethetek majd belőle. Az alakjukat első látásra egy befőttes üveghez hasonlítanám, de persze sokkal többek annál. A szívószálakat a saját ízlésünk szerint cserélgethetjük, törésállóak, jó a hőszigetelő képességük és rendkívül tartósak. Egy tárgyaláshoz is magammal vittem és rendkívül nagy sikert arattam vele, azóta a cég dolgozóinak is must have kiegészítője...:)

palack_style_mix_logo.jpg

Az oldalt tovább nézegetve újabb kincsekre találtam... A különböző üditős palackok beszerzésével is sokszor hadilábon állunk és tényleg rengeteg pénzt költünk az újabb és újabb színes italok beszerzésére, arról nem is beszélve, hogy ezeknek a palackjai utána a szemetesben landolnak. Számtalan kulacsot is beszereztük már, de a kislányom elrágcsálta őket, a mintájuk miatt nem láttam bele az üvegbe és nehezen tisztíthatóak is voltak. A bögrék mellett az extracsavaros palackokban is rengeteg lehetőséget láttam, ezért ez a termék is szerepelt az első megrendelésünkben! :) Ránézésre egy átlátszó üveg, ám van benne egy kis csavar, melynek a segítségével akár citromot is bele tudsz tenni a teádba vagy a kedvenc turmixodat is megbolondíthatod 1-2 gyümölccsel, arról nem is beszélve, hogy a tisztítása is sokkal egyszerűbb. Én még pohárként is használom, de erre a megoldásra más terméket is kínál a weboldal. Különböző kupakkal kaphatóak így a lányos, fiús vagy akár uniszex színek közül is válogathatunk, hogy a család minden tagja bátran használhassa!

kitchy_design_nyito_2_mix_logo.jpgRengeteg izgalmas terméket találhattok még az Kitchy Design oldalán, az időtálló kenyérzsákon át, az ebédtárolókon keresztül, a fedeles borospohárig... Deeee arra gondoltam, hogy Rátok bízom a választás lehetőségét, így ha szeretnél NYERNI egy ilyen dizájnos, trendi kiegészítőt, akkor a következőket kell tenned:

1.LÁJKOLD a Kitchy Design facebook oldalát!

2.Válaszd ki a weboldalukról, hogy melyik terméket szeretnéd megnyerni?!

3.Írd meg nekem a kiválasztott kedvencedet blog vagy fb kommentben – kizárólag az ilovemom oldalán kommentelők vesznek részt a játékban - illetve azt is, hogy Ti mit tesztek a környezettudatos életmódért?!

Ha tetszik a blogom, akkor kérlek, hogy OSZD meg a barátaiddal is, hogy minél több emberhez eljussanak a posztjaim! :)

A játékban való hozzászólásoddal automatikusan elfogadod a blogom Játékszabályzatát!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr467792154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyalmaaa 2015.09.17. 09:53:37

A bambusz sodrófát választanám, nagyon megfogott a kinézete. :) A környezettudatosság jegyében szelektíven gyűjtjük az itthoni hulladékot, energiatakarékos izzókat használunk, csak abban a helyiségben égetjük a lámpát ahol tartózkodunk, nem hagyom a telefontöltőt használat után a konnektorba dugva, textil bevásárlószatyrokat használok.

Füziné Kiss Beatrix 2015.09.17. 09:57:54

www.kitchydesign.com/termek/aladdin-ebedtarolo-a-kitchytol/ - ezt szeretném! A környezettudatosság jegyében pl. energiatakarékos izzóink vannak,bevásárláskor saját szatyorba pakolok (nagyon szép kis vászonszatyraim vannak,a legtöbb ajándék kreatív barátaimtól), figyelünk az energiatakarékosságra és megpróbáljuk minimalizálni a felesleges autózást.

Cecília Tapasztó 2015.09.17. 09:58:39

Aladdin törhetetlen kancsó, szuper lenne :)

Balazs Varga 2015.09.17. 10:17:10

Bambum kenyérvágó kés

Andrea Hives 2015.09.17. 10:18:06

Én ezt szeretném:
www.kitchydesign.com/termek/aladdin-szorpcsap-a-kitchytol/

Én leginkább a vízfogyasztásra figyelek oda, próbálok minél kevesebb vizet elhasználni, alaposan elzárom a folyó csapokat, és odafigyelek, hogy a vizet ne fogyasszuk feleslegesen.
Az áramfogyasztást is minimalizálom, nem hagyok bekapcsolva semmit, ha nem használom, és kihúzom a konnektorból a csatlakozókat, mobiltöltőket.
Ezen kívül a szemetelést, környezetszennyezést is próbálom minimálisra csökkenteni, pl. szelektíven gyűjtöm a hulladékot.

Zsoffka 2015.09.17. 10:36:58

Szelektív hulladékgyűjtéssel teszek érte, illetve a zöldségesnél, boltokban sose új zacskót veszek, hanem mindig van nálam már használt zacsi és abba teszem, amit veszek. Ezen kívül energiatakarékos izzókat használok, nem hagyom a töltőket a konnektorba bedugva.
Ebből szeretnék egy türkiz 0,91 dl-est: www.kitchydesign.com/termek/aladdin-fules-kulacs-szines-uveg-szines-teto-a-kitchytol/

Vilcsi Demény 2015.09.17. 10:54:04

www.kitchydesign.com/termek/kenyerzsak-a-kitchytol/
Nálunk a szelektíven gyűjtés az alap, s együtt is szoktuk elvinni a gyerekekkel. Nem veszünk PET palackos termékeket.

P.Dorina 2015.09.17. 11:41:09

www.kitchydesign.com/termek/aladdin-kancso-a-kitchytol/
Szelektíven gyűjtjük a hulladékot, tárolásra és vásárláshoz minél kevesebb zacskót használni.

Luca Szigeti 2015.09.17. 14:55:56

A csapolás nagyágyúját választanám..

szormilla65 2015.09.19. 13:49:19

Szelektív hulladékgyűjtéssel teszek érte. Mindig van nálam elegendő szatyor, ha vásárolni megyek. A gyógyszerárban sem fogadok el nylon tasakot. . Ezen kívül energiatakarékos izzókat használok, nem hagyom a töltőket a konnektorba bedugva.
Választottam, nehezen, mert sok klassz termék van!

: LILA www.kitchydesign.com/termek/egy-palack-szamtalan-funkcioval-a-kitchytol/, nehezen, mert sok klassz termék van!

lkriszti74 2015.09.21. 15:13:06

Szelektív hulladékgyűjtés,nem használunk mást csak papír táskákat!Energiatakarékos izzókat használunk az egész házban.Semmit nem hagyunk feleslegesen bedugva a konnektorokban,de még sorolhatnám...
Hát nehéz a választás,mert sok szuper termék van az oldalon!
www.kitchydesign.com/termek/aladdin-fules-kulacs-szines-uveg-a-kitchytol/

gpetra 2015.09.22. 11:29:10

www.kitchydesign.com/termek/aladdin-teas-kulacs-a-kitchytol/
imádom a teákat, jó lenne magammal vinni egyet a suliba :)

Bischitz Viktória 2015.09.22. 14:30:34

www.kitchydesign.com/termek/aladdin-kancso-a-kitchytol/
Szelektív hulladékgyűjtés, energiatakarékos izzók használata...

Cecília Tapasztó 2015.09.23. 10:29:10

@Cecília Tapasztó: Szelektíven gyűjtjük a hulladékot, lecseréltük az izzókat energiatakarékosra. Igyekszünk újrahasznosítani, amit csak lehet. Választásom az Aladdin törhetetlen kancsóra esett. Kérem, hogy az előző válaszom tekintsd semmisnek :)

Lujza77 2015.09.23. 10:31:52

Az előző válaszomnál kimaradt a legfontosabb: energiatakarékos izzókat használunk, szelektíven gyűjtjük a szemetet, vidéken lakunk így amit a kert nem termel meg azt általában a piacon vesszük meg őstermelőktől és természetesen van komposztáló is az udvarunkban. Ezt szeretném megnyerni: www.kitchydesign.com/termek/vino2go-ketfalu-hordozhato-boros-pohar-a-kitchytol/

Hevesi Krisztina 2015.09.23. 12:47:56

Ami még lemaradt.Energiatakarékos izzókat használunk.Szelektíven gyűjtjük a hulladékot

Dorcitu 2015.09.23. 12:49:52

Én a csapolás nagyágyúját szeretném :) Amit pedig itthon teszünk: mosószóda, mosódió mosásnál, szelektív hulladékgyűjtés, természetes szappanok, E-takarékos izzók stb stb... :)

Mózes Adrienn 2015.09.23. 12:55:48

Természet szülte, mindent vágó séfkés. :) Szelektív hulladékgyűjtés.

suram1 2015.09.24. 00:24:31

Csapos üveget választanám. szelektíven gyűjtjük a hulladékot. Energiatakarékos izzókat, környezetbarát termékeket használunk.

veruss · hhttp://szilvasgombockonyhaja.hu 2015.09.24. 11:35:03

Minden termákük nagyon hasznos és tetszetős, nehéz a választás.
De azért csak sikerült:
www.kitchydesign.com/termek/aladdin-szorpcsap-a-kitchytol/

A háztartásunkban arra törekszünk, hogy vigyázzunk a környezetünkre, szelektíven gyűjtjük a szemetet, felfogjuk az esővizet, azzal locsolunk, kosárral és szövetszatyorral felfegyverkezve megyünk vásárolni, tehát nem használunk felesleges nejlont.
Szódagépünk van, nem veszünk pet palackos ásványvizeket, üdítőket.
Naponta főzők, így nem fogyasztunk többszörösen feldolgozott élelmiszereket, mindig az adott évszakban, itthon termő, tehát idény zöldséget és gyümölcsöt használunk, lehetőleg a közelünkből származót. Energiatakarékos izzókat, környezetbarát mosó és tisztítószereket használunk.

asa71 2015.09.24. 11:51:33

Nagyon tetszik a szörp csap:
www.kitchydesign.com/termek/aladdin-szorpcsap-a-kitchytol/

Nem szemetelünk, mindig szelektíven gyűjtjük a szemetet és nem pocsékolunk semmit, környezetbarát termékeket használunk.

erzsi200 2015.09.24. 12:06:07

Ez a kancsó nagyon szuper: www.kitchydesign.com/termek/aladdin-kancso-a-kitchytol/

Mindenre odafigyelünk, nem ég feleslegesen a villany, nem folyatjuk a vizet feleslegesen, nem veszünk műanyag palackos termékeket, nem dobáljuk ki az ételt, szelektíven szemetelünk.
A kerti locsoláshoz esővizet használunk.


süti beállítások módosítása