Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Szabályozd a hőmérsékletedet!

2014.09.09. 18:15 - ilovemom

Címkék: tél kabát síelés Helly Hansen

Egy jó dzseki nélkülözhetetlen a téli szezonra, hiszen annál rosszabb, nincs, hogyha fázunk! A Helly Hansen a díjnyertes H2Flow™ hőmérséklet-szabályozó technológiáját bővíti. Melegebb, Hűvösebb, Könnyebb: a H2Flow™ a pozitív és a negatív terek váltakozásával megtartja a hőt, így a ruhák szigetelése tökéletes, de mégis súlytalan. Nekem nagyon felkeltette az érdeklődésemet, ezért összegyűjtöttem Nektek a legújabb innovációs darabokat:

Supreme Jacket

A Helly Hansen 137 év hideg időjárásról gyűjtött tapasztalatit egyesítette az ikonikus, hobbi síelőknek készült, csúcsminőségű Supreme Jacket kabátban. Mind a három réteg - a vízálló, lélegző, Helly Tech® Professional külső szövet, a PrimaLoft® bélés, és a puha belső bélés is - tökéletesen rugalmas, így akadálytalan bennük a mozgás. Az új PrimaLoft® Gold tollkeverék-bélés, a szintetikus bélések minden előnyével rendelkezik, ugyanakkor magas minőségű, 90/10 libatoll bélésnek megfelelően melegen tartja viselőjét.

Supreme Jacket_sm.jpgSpectrum jacket

A Spectrum Jacket egy csúcsminőségű kabát, amit úgy terveztek, hogy minden körülményhez képes legyen alkalmazkodni. A két irányban elasztikus Helly Tech® Professional szövet rugalmas és kényelmes viselet. PrimaLoft® Black bélés melegen tart, a H2Flow™ technológia lézerrel vágott lyukai pedig gondoskodnak a folyamatos légáramlásról, és lehetővé teszik a testhőmérséklet szabályozást.

Spectrum Jacket.JPGMission Stoke Shell Jacket

Az innovatív H2Flow™ hőmérséklet-szabályozó technológia biztosítja az egész napos kényelmet változó időjárási körülmények között is. A kabát a rugalmas Helly Tech® Performance szövet és a gyorsan száradó hálós bélés kombinációjának köszönhetően mindig kényelmesen és szárazon tartja viselőjét.

Mission Stoke Shell Jacket.JPGW Silverqueen Jacket

A kabát formatervezése merész és figyelemfelkeltő, ugyanakkor akár egész nap kényelmes benne lenni vagy akár síelni, hogy felfedezhessük benne az egész hegyet. A komfortérzet a négy irányban rugalmas Helly Tech® Professional külső rétegnek köszönhető, ami megóvja viselőjét a széltől és a hótól. A kabát nőies szabásvonalához a testhezálló elasztikus PrimaLoft® szigetelés és a puha rugalmas bélés is hozzájárul.

W Silverqueen Jacket_sm.jpgW Stella Storm Jacket

A W Stella Storm egy intenzív terheléshez készült sídzseki, ami ideális társ a magas hegyekhez és a hosszú sítúrákhoz. A kabát PrimaLoft® béléssel rendelkezik. A kéttónusú rugalmas külső réteg alatt a H2Flow™ hőmérséklet-szabályozó technológia lapul, ami hihetetlen mértékben megnöveli a komfortérzetet és a kabát szellőzését a zónásan elhelyezett bélésnek és a szellőzőcsatornáknak köszönhetően.

W Stella Storm Jacket.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr806661049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása