Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Vírusölő lépések

2012.11.26. 21:47 - ilovemom

Sajnos sikerült elkapnunk az első influenza vírust, de szerencsére a doktornénik praktikus tanácsaival és a "gyógyító eszközök" segítségével gyorsan tudtunk orvosolni a problémát, hogy újra könnyen tudjon lélegezni a kislányom és ne húzódjon rá a nátha az arcüregére...:

1.lépés: Spriccelj a pici orrüregbe Stérimar Hipertóniás tengervíz oldatot, mely eltávolítja a váladékot az orr nyálkahártyájáról, biztonságosan tisztítja az orrot, azonnal javítja a légzést. Természetes ozmotikus hatása van, ásványi sókat és tengeri nyomelemeket tartalmaz.

stérimar orrspray.jpg

 

 

 

 

 

 

 

2.lépés: A Csöpi orrszívó porszívó segítségével otthoni körülmények között is gyorsan és kényelmesen le tudjuk szívni kisbabánk orrából a lerakódott váladékot, ezáltal meggyorsítva a légutak gyógyulását és megkönnyítve gyermekünk légzését. Minden háztartási porszívó gégecsövébe csatlakoztatható - ha állítható a porszívó, akkor figyeljünk a szívás erősségére- és ha végeztünk, akkor a készlet könnyedén sterilizálható.

orrszívó porszívó.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.lépés: Ha végeztünk az orrüreg kitisztításával, akkor használjuk a Nasivin orrcseppet, mely gyulladáscsökkentő és segít megelőzni a vírus tovább terjedését!

Nasivin saft.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr654927190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása