Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Polarisol lesz a napod fénypontja! Ismered a fényterápiát?

2015.10.19. 07:58 - ilovemom

Címkék: fényterápia Polarisol polarizált fény

A fény negatív és jótékony hatásáról rengeteget beszélünk, de kérdés, hogy valójában tudjuk-e, hogy ez milyen hatással van a szerveztünkre? Hazai fejlesztők először alkottak meg egy olyan polarizált fényterápiás készülkéket, mely közel 100%-os polarizáltágú fény kibocsátásra képes. Ez mind szuper, de mi is az a polarizált fény?

polarisol_mix.jpgA látható fény emberi szemmel érzékelhető elektromágneses sugárzás. A fény tulajdonságait jellemző három fő fizikai mennyiség:

  • intenzitás – ezt az ember fényerőként, fényességként érzékeli
  • frekvencia hullámhossz - ezt az ember színként érzékeli
  • polarizáció - az elektromágneses rezgés iránya, ezt az emberi szem egyáltalán nem érzékeli, de bizonyos rovarok igen

A polarizált fény azért segíti a szépségápolást és egészség fejlesztést, mert a véredények tágulását okozza, serkentve a helyi vérellátást, így több oxigén és tápanyag jut egy adott területre. A polarizált fény energiája behatol a bőr alatti szövetekbe, ami a foto-biostimulációnak nevezett biológiai reakciót váltja ki. Ez gyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat és fájdalomcsillapító hatással bírhat. Az alacsony hőhatással működő készülékek emellett nem károsítják a bőrszövetet, és ultraibolya sugarakat sem tartalmaznak.

polarisol_mini_nagy.jpg

Mind a látható fény, mind az infravörös sugárzás változásokat indukál a sejtekben, a fény támogatja például az ellenálló képességet, javítja az általános közérzetet, a mozgásszervi funkciókat és a koncentrálóképességet, oldja a fényhiány okozta stressz- és szorongást. Emellett növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet, regenerál, támogatja az izomerősséget és izomterhelhetőséget, és nem utolsó sorban fokozza a bőr és a fejbőr oxigénellátottságát (bőr- és hajápolás), valamint a sejtanyagcserét illetve a vér- és nyirokkeringést (cellulitiszkezelés) is. A POLARISOL két otthon és wellness központokban egyaránt használható készüléket vezet be a piacra, amelyek akár 20.000 órán át is működtethetőek, azaz egy készülék mindennapos használata esetén is több éven keresztül élvezhető a polarizált fény regeneratív hatása.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr717863674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LeAg 2016.12.11. 05:50:48

Érdekes innováció az egészség védelmében ! Preventív es fiatalító
módszer ! God luck!


süti beállítások módosítása