Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Egy kis élménybeszámoló a testem kontúrjainak formálásáról! – 1 ruhaméret az nem olyan rossz nem?

2015.09.03. 06:25 - ilovemom

Címkék: szépség beauty narancsbőr cellulit testkezelés Beauty Pont VelaBabe

Több, mint egy hónapja írtam Nektek a VelaBabe testkezelésről, amit akkor fedeztem fel és gyorsan el is mentem kipróbálni. Most vagyok a hatodik alkalom után és úgy gondoltam, hogy beszámolok Nektek az élményeimről és a tapasztalataimról. Ez az alakformáló program is bebizonyította számomra, hogy nincs két egyforma test és így nem is lehet általánosítani a különböző testkezelések hatékonyságát illetően. vb_mix_webcim.jpg

A kezelés során jöttem rá és tapasztaltam meg, hogy az én kötőszövetem nagyon erős/kötött, ezért nem reagál olyan gyorsan és hatékonyan a különböző beavatkozásokra, hanem nekem több idő kell a látható eredmény eléréséhez. Érdekes, hogy az első kezelések után a bőröm állaga sokkal feszesebb lett, mégis a felületi elváltozások – pl.:narancsbőr – nem kezdtek el eltűnni, halványodni.....
vb_en_mix_logo.jpg

Türelmetlen típus vagyok, ezért Danielát – a Beauty Pont tulajdonosa - folyamatosan faggattam, hogy MIÉRT nem látok változást....?! Ő mindig megnyugtatott, hogy legyek kitartó és tartsam be azokat, amiket mondd, így biztosan lesz látható eredmény: a kezelések közben igyekeztem a megfelelő vízmennyiséget elfogyasztani (2,5l/nap), hogy a méreganyagok távozni tudjanak a szervezetemből, illetve törekedtem arra is, hogy legalább egy héten 2-szer elmenjek futni. Hétvégén át kellett pakolnom a szekrényemet és megtaláltam egy csomó régi ruhámat, amiket az esélytelenek nyugalmával kezdetem el próbálgatni, amikor is jött a felismerésem, hogy a kezelések miatt (5.alkalom után) közel 1 ruhaméretet csökkent a testem átmérője és ez leírhatatlan érzés volt számomra. Mindig az volt a célom, hogy a terhesség előtti kedvenceimet újra tudjam hordani, ami a VelaBabe segítségével valóra vált!

Tudjatok meg mindent a testkezelésről és próbáljátok ki Ti is, hogy újra magabiztosan tudjatok élvezni a testetek minden porcikáját. Ezeken az elérhetőségeken tudtok jelentkezni a Beauty Pont szalonba:

https://www.facebook.com/BeautyPont?fref=ts

http://beautypont.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr257756078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása