Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Formatervezett és szemet gyönyörködtető kiegészítők!

2015.07.30. 07:51 - ilovemom

Címkék: design kiegészítő kerti bútor SpaTrend

Évről évre azt tapasztalom, hogy nemcsak az otthonunkba megálmodott kiegészítőkre kell fókuszálnunk, hanem a kertünkbe és a teraszunkra tervezett bútorokra is hasonló hangsúlyt kell fektetnünk. Igaz kevesebbet tudjuk kihasználni őket, mégis érdemes ezt is egy hosszú távú befektetésnek felfogni és olyan darabokat szelektálni, melyek bírják az időjárás viszontagságait, kényelmesek és mutatósak. A SpaTrend kínálatában rengeteg modell közül válogathatunk, amik közül szemezgettem Nektek néhányat…

spatrend_nyito_logoval.jpg

A terasz és kerti design nélkülözhetetlen kiegészítője egy jól megválasztott ülőgarnitúra, mely amellett, hogy mutatós, fontos, hogy a családi igényeket is kielégítse. Én ebbe az Ethos Corentine 6 személyes étkező asztalba szerettem bele, mert ívelt lábainak és határozott, modern formatervezésű székeinek köszönhetően akár egy klasszikus körenyeztben is tökéletesen megállja a helyét. Ehhez a garnitúrához két típusú szék választható – hagyományos és karosszék - amiket a saját életvitelünknek és ízlésünknek megfelelően választhatunk. Alumínium vázának és polyrattan szövésének köszönhetően időjárásálló és szuperül tisztítható, kell ennél több, szebb, jobb?
ethos_mix.jpg

Az egyedi luxus kedvelőinek választottam ezeket a pihenő bútorokat, melyeknek már a látványa is szemet gyönyörködtető, arról nem is beszélve, hogy milyen kényelmesek. A bútor kárpitozásánál a Yachtoknál használt időjárásálló műbőr huzatot használják, így ez az alumínium vázzal és a kézzel fonott polyrattan anyaggal kombinálva nagyon masszív és strapabíró. Királyi fekhely az igazi kiválasztottak számára…:)

mix_6.jpg

Én imádok napfürdőzni, ezért a repertoáromból nem maradhatnak ki a napozó ágyak sem (Luxor lounge). Mára már igencsak elrugaszkodtak a tervezők a szimpla matrac és keret variációktól és olyan ágyakat alkottak meg, amiket kényelmi és design szempontból nézve én akár a hálószobámba is elfogadnék. Kárpitozása és állítható háttámlája tovább fokozza az amúgy is ellenállhatatlan és légies formatervezést, ami saját magunk is élvezhetünk vagy a kétszemélyes változatánál meg is oszthatunk. luxor_napagy_mix.jpg

A kislányom születése óta a gyerekeknek tervezett kiegészítőket is figyelemmel kisérem, ezért tetszett meg a Monaco Junior termékcsaládja is. Ez a szett tulajdonképpen egy mini változata a felnőtt modelleknek, nem hivalkodó, nem harsány, egyszerűen csak szép és ugyanolyan ellenálló, mint a nagyobb darabok. Egy fotelből, egy asztalból és 2 db szófából áll össze a kollekció és csak szettben rendelhető.

monaco_junior_mix.jpg

Nézd meg a teljes kollekciót a SpaTrend oldalán, ahol a gyönyörű ülőgarnitúrák mellett, menő kerti grilleket, masszázsmedencéket és jakuzzikat is találsz igen széles választékban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr247619890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása