Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Esztétikai világújdonság - a Skin Booster - debütált Budapesten!

2015.07.02. 10:13 - ilovemom

Címkék: szépség beauty Körúti Orvosi Centrum Skin Booster Dr.Papp Ildikó

Egy szuper sajtóreggelin mutatta be a Körúti Orvosi Centrum a legújabb, forradalmi kezelését, ahol Till Attila is beszámolt a kezelésének az élményeiről. A hyaluronsavas feltöltések hosszú évek óta az anti-aging szektor legnépszerűbb beavatkozásai közé tartoznak, a Skin Boostert pedig sokan a jelenkori esztétikai bőrgyógyászat egyik „forradalmáraként” tartják számon. „Ez a kezelés nem csupán a természetes arcfiatalításban nyújt látványos segítséget, hanem - a fiatalabb korosztály esetében – a bőr idő előtti öregedésének megelőzésben is kulcsfontossággal bír“ - hangsúlyozta Dr. Papp Ildikó, esztétikai bőrgyógyász, a Körúti Orvos Esztétikai Centrum igazgató főorvosa az új kezelés erősségeit.

skin_booster_till_attila_mix.jpgTill Attila műsorvezetőként a forgatásokon gyakran küzdött a szem alatti táskáival, amik ellen sokféle trükköt bevetett, de hosszú távon mindez nem jelentett megoldást. Ugyanakkor egy alsó szemhéjplasztika túl drasztikus lépés lett volna számára. „Nagyon untam már, hogy a táskáim miatt mindig fáradtnak tűnt az arcom, attól függetlenül, hogy éjszakáztam-e vagy sem. Szem alatti táskáim a munkámban gyakran okoztak nehézséget, ugyanis emiatt nem mindegy, hogy milyen világítás mellett vesz a kamera. A sminkesek egy csomó időt töltenek azzal, hogy próbálják eltüntetni a szemem alatti táskákat. Szerintem jó döntést hoztam, ugyanis az eljárás gyors, mellékhatás- és fájdalommentes, és ami a legfontosabb: rendkívül látványos. Dr. Papp Ildikó hyaluronsavat tölt be a táskák okozta bemélyedésbe, így fokozatosan egy szintre hozza azt az arc többi részével. Bár az én esetemben többszöri feltöltéssel érhető el a végleges eredmény, a barátaim már az első beavatkozás után észrevették a javulást. Mostanra már sokkal kisimultabb, harmonikusabb lett az arcom. Azt szeretem benne, hogy az arcom karakterén nem változott, mégis kipihentebbnek tűnök.“ – nyilatkozta Tilla.

ajakfeltoltes_hialuronsavval_mix.jpg

Tény, hogy a hyaluronsav népszerűsége megkérdőjelezhetetlen, de nézzük meg, hogy mitől is olyan szerethető eleme az arcfiatalításnak. A kötőszövetben természetesen jelen lévő glükozaminoglikán súlyához mérten 1000-szeres mennyiségű vizet képes megkötni és a bőrben megtartani. Sajnos az idő előrehaladtával szervezetünkben egyre kisebb arányban található meg, és ez az a pont, ahol felértékelődik a hyaluronsavas feltöltések szerepe. Közülük is a keresztkötött orvosi hyaluronsav az, ami különösen hatékony lehet az inkább kozmetikai-orvosi felhasználású nem keresztkötöttel összehasonlítva. A hyaluronsav a keresztkötéseknek köszönhetően képes volument adni, illetve a keresztkötött szerkezet lelassítja a bomlást, így több hónapra megnöveli a hyaluronsav tartósságát. Ezért az arcfiatalításban leginkább a megfogyatkozott zsírszövet pótlására (arcformázás, arcfeltöltés, arcszobrászat) használják, méghozzá a bőr alá fecskendezve. A volumenpótlás leggyakoribb területei közé tartoznak a szem alatti karikák és az ajkak is. További felhasználási lehetősége a bőrszövet rugalmasságának, hidratáltságának visszaállítása, a bőr középső rétegébe injektálva, melynek következtében mélyen hidratálttá, tömörebbé, fiatalabbá válik a bőr szerkezete.

szem_alatti_karika_feltoltes_mix.jpg

A kezelés egyszerre frissíti és simítja ki a bőrt, akár a kézfejen is, ez utóbbi pedig visszatérő probléma sok olyan páciensnél, aki mindent megtesz a fiatalos arcvonásai megőrzéséért, a keze ugyanakkor árulkodik a koráról. A Skin Booster hatékonysága annak köszönhető, hogy rendkívül gyorsan szállítja a vizet a bőrsejtekhez és a hyaluronsav óriási vízmegkötő képességének köszönhetően hónapokra hidratáltan tartja. Fiatal bőr esetén egy ampulla ajánlott, amit egy hónap múlva ismételni kell, míg az érett, erősen napkárosított bőrön az első napon 2 ampulla, majd 1 vagy 2 ampulla egy hónappal később. Ezt érdemes 6 havonta ismételni.

Szívesen kipróbálnál egy ilyen arckezelést?

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr737531620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása