Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Legyél Te is profi a kerti grillezésben, amihez most bemutatom Nektek a legmenőbb Broil King kiegészítőket!

2015.06.25. 10:37 - ilovemom

Címkék: grill Grill Pláza Spatrend kert terasz

A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy hosszú távú befektetésnek veszi meg az ember a családjának, ezért érdemes körültekintően választani. Mi is most fogunk költözni, ezért kicsit belemerültem ebbe a témába, így találtam rá a SpaTrend oldalára. A weboldalon nemcsak menő kerti grilleket, hanem gyönyörű kerti bútorokat, masszázs medencéket, szaunákat és egyéb kiegészítőket is találtam. Szuper információkkal lettem gazdagabb, ezért gondoltam, hogy ezeket Veletek is megosztom…:)

ilovemom_grill.jpgElső körben ismerkedjetek meg a KEG 4000-es modelljével, mely egy légkeveréses eljárással működő faszenes grillező és füstölő. Ez a duplafalú acél test kiváló hőszigetelő, ezért a grill belsejében akár 300-400 Celsius fok is lehet, miközben a külsejét könnyedén megérinthetjük. A duplafalú acél szerkezet nemcsak a hőszigetelés miatt fontos, hanem azért is, mert nagyon masszívvá teszi a grillt, így könnyen áthelyezhető, szállítható, a teraszon vagy akár a kertbe is használható. Egy háztartásban a funkcionalitás mellett fontos, hogy a termék az időjárási körülményeknek is ellenálljon, illetve könnyedén tisztítható legyen, ami ez a modellnél alap követelmény. Legnagyobb előnyük a gyors felfűthetőségükben és a hosszú hőtartóképességükben rejlik, mellyel könnyűvé teszik az olykor órákig tartó grillezést is, emellett lassan és hosszan tartó sütésre és direkt sütésre is tökéletes. A hagyományos, klasszikus konyhák alap eleme a forró parázson való sütés, mellyel egy különleges ízvilágot tudunk varázsolni az ételeinknek, amellett, hogy szerintem a grill formatervezése is nagyon különleges…:)

ilovemom_grill2.jpg

Nézzétek meg ezt a rövid videót, ahol néhány percben egy szakértő összefoglalta, hogy hogyan működik ez az izgalmas szerkezet:

A faszenes grillekhez képest a gázgrillek sokkal praktikusabbak és egyszerűbben kezelhetőbbek. Csak egy gázpalackot kell csatlakoztatnunk a rendszerhez, az elektromos gyújtás segítségével begyújtani és már pár perc múlva melegíthetjük is a finomságokat.

A Broil King családok egyik legnépszerűbb terméke a Signet 20-as modell. Szerény méreteihez képest - hossza: 158cm, szélessége: 59cm, magassága: 123cm, súlya: 61kg – jelentősen nagy a sütőfelülete, amihez egy porcelánbevonatos melegítőrács is tartozik. Nagyon könnyen indítható és gyorsan felmelegszik, emellett egyenletes a hőeloszlása így akár nagyobb húsok és szárnyasok is könnyedén elkészíthetőek vele. A Therma-Cast alumínium tere tökletes hőtároló, amit kiegészít egy légkeveréses technika, így akár pulykát is elkészíthetünk vele. Nekem a szuper sütőfelülete mellett az oldalpolcok elején található kis rekeszek a kedvenceim, ahol szószok, üvegek biztonságban elhelyezhetőek, a nagyobb edényeknek pedig a kétajtós grilltest nyújt tökéletes tárolóhelyet. Engem meggyőzőtt, ez nagyon menő kis szerkezet.

ilovemom_grill3.jpg

Ha egy komplett grill szettre vágytok, akkor a Broil King Sovereign 90-es szettjét érdemes szemügyre vennetek. Ennek a modellnek nagyon nagy méretű a sütőfelülete és a rakodó része is, emellett szuper kiegészítő parkkal is felszerelték, ami a kezdő és profi szakácsok igényeit is kielégíti. Rozsdamentes, acélból készült zárt grilltere hatalmas, ami könnyen összeszerelhető és még lenyitható polcok is csatlakoznak hozzá, amivel még könnyebb a kiválasztott ételek elkészítése. Hatalmas a teljesítménye, nagyobb húsok, többfogásos menűk elkészítésére is alkalmas. Nagyon gyors és megbízható az előmelegítési rendszere, így a készüléken biztosan nem fog múlni a vendégsereg elkápráztatása.

ilovemom_grill4.jpg

Erről is készült egy kis videó, ajánlom a figyelmetekbe:

Ha sokat kirándultok vagy táboroztok, akkor Nektek a Porta Chef sorozatot ajánlom, mely tökéletes kiegészítője egy önfeledt nyaralásnak. Kicsi mérete ellenére meglepően sokoldalú a felszereltsége, két oldalsó polc is segíti a grillező munkáját. A grillezőhöz több méretű gáztartály is csatlakoztatható, a rozsdamentes égőfej pedig teljes értékű grillé avatja, így nem akadály egy nagyobb kerti party kivitelezése sem. Egy strapabíró hordozó táskát is terveztek a grill mellé, mellyel egyben, könyedén szállítható és így kis helyen elfér. Nagyon ötletes kis szerkezet!

ilovemom_grill5.jpgA Broil King termékek nagyon tartósak és ellenállóak, nekem nagyon inspiráló, hogy a cég 5 év garanciát vállal az égőkre, 2 évet az alkarészekre és a festésre, minden másra pedig örök érvényű garancia vonatkozik. Nem is tudom tovább fokozni a termékek bemutatását, ha szeretnétek több információt is megtudni róluk, akkor tanulmányozzátok át a Grill Pláza oldalát, ahol rengeteg információt találtok ezzel kapcsolatban.

ilovemom_grill6.jpg

Én is szeretnék hozzájárulni a kerti grill élményeitekhez, ezért MEGNYERHETED valamelyik grill kiegészítőt, melyhez csak a következőket kell tenned:

  1. Lájkold a Broil King facebook oldalát!
  2. Válaszd ki a Grill Pláza oldaláról, hogy melyik kiegészítőt szeretnéd megnyerni?!
  3. Izgulj, hogy Te legyél a szerencsés!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr487571866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lona26 2015.06.25. 11:22:01

szia! régi vágyam egy ilyen csodás grill... :) a mostani választottam Ő lenne: www.grillplaza.hu/grill_eszkozok_81/edenyes_talak_88/grill_sutolemez

gpetra 2015.06.25. 11:42:57

Ennek nagyon örülnék

Zsike49 2015.06.25. 11:45:56

Ezt szeretném: MÉLY ROZSDAMENTES GRILL WOK

Lilla Nyiri 2015.06.25. 12:50:35

Ha lehet, akkor egy "Serpenyő (paella pan)" lenne a legjobb :)
Ha nem, akkor a Mini hús hőmérő szett (4db)!

Terkaaaaa 2015.06.25. 17:57:42

Mély rozsdamentes grill wok

bosziica 2015.06.26. 18:59:39

Mély rozsdamentes grill wokot szeretném :)

Istvánné Gömbös 2015.06.30. 19:28:20

Bordasütő
Cikkszám: 62602

oszieva 2015.07.01. 07:18:43

@oszieva: facebook profilom: Eva Oszvald

helmike 2015.07.01. 08:06:03

De jó lenne ezt megnyerni, grillezhetnénk végre fincsi husit a picikénknek aki imádja a husit :)
KEG 4000 FASZENES GRILLEZŐ ÉS FÜSTÖLŐ ♡♡♡

veruss · hhttp://szilvasgombockonyhaja.hu 2015.07.02. 10:35:29

A pizzasütő szettet szeretném megnyerni. Imádná az egész család :)

www.grillplaza.hu/grill_pizzasuto_szett


süti beállítások módosítása