Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Végre elérhetőek a Coca-Cola exkluzív termékei!

2015.05.04. 06:15 - ilovemom

Címkék: Coca Cola Millenáris Park Pop Up Store

A Coca-Cola üvegpalackja 1915-ös megszületése óta az elmúlt 100 év alatt a felfrissülés és a boldogság egyik jelképeként emblematikus státuszt vívott ki magának. Most pedig a Coca-Cola ezt a centenáriumot ünnepelve egy eddig még soha sem látott különlegességgel készül: a Coca-Cola Pop Up Store-ral.

cocacolapopupstore.jpg

A Coca-Cola Pop Up Store május elsejével nyitotta meg a kapuit a budapesti Millenáris Parkban, és egészen május 7-ig tart nyitva minden nap dél és este 10 óra között. A boltban nemcsak igazi Coca-Cola „csemegékre” lelhetünk – színes ruhák (pólók, ingek, pulóverek, sapkák, zoknik), táskák (bőröndök, kézi táskák, női táskák) és kiegészítők (telefontartók, irodaszerek, drogériatermékek, ékszerek, poszterek) – hanem számos remek programmal várnak minden érdeklődőt a szervezők. A „bolt” elsőként a régióban Magyarországon látogatható, majd egy összesen 7 országot érintő turnéra indul, 6900km-t megtéve 80 napig lesz úton, melyből 57 napot lesz nyitva.

11178249_1605035439713054_673886650318066853_n.png

A Coca-Cola Pop Up Store programokkal is várja az oda látogatókat: 

  • Legyél Te is Marilyn vagy éppen Rita Ora: „Megcsókoltam…” – fotózás. Az elcsattant „csókjelenetet” megörökítő fotót e-mailben kapja meg a látogató. (minden nap déltől este 10 óráig)
  • Kerülj rá Te is egy Coca-Cola palackra! Minden látogató egy egyedi, saját arcképes Coca-Cola palackkal távozhat. (minden nap déltől este 10 óráig)
  • A Coca-Cola kontúrpalack második élete: mi mindenre jó még egy Coca-Cola kontúrpalack? Kreatív workshop mindenkinek. (minden nap délután 2-től este 8 óráig

Mi is ott voltunk a szombati megnyitón, ilyen szuper képet készítettek rólunk és a palackunkra is nagyon büszkék vagyunk...:)

img_2295_mix.jpg

Én már alig várom, gyere el Te is és kövesd az esemény részleteit IDE kattintva!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr817394836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.04. 08:18:36

Eddig "függő" voltam. Ez az akció... felér egy koncerttel a felcsúti arénában. :D
Azzal ünnepelni, hogy még többet költsenek rájuk? Ez még viccnek is rossz.


süti beállítások módosítása