Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Kukorica, minden mennyiségben!

2015.04.21. 06:59 - ilovemom

Címkék: konyha étel recept konzerv kukorica Bonduelle

Megérkezett a jóidő, ezért igyekszem egyre több salátát készíteni a családomnak, amit különböző finomságokkal is meg szoktam spékelni. Nem tudom menniyre ismeritek a Bonduelle Gold kukoricás termékeit - én rengetegszer használom őket - ezért gondoltam, hogy megosztom Veletek is, hogy mennyire isteni és változatos csemegék!

missbonduelle_microsite_article_image_gold1_arany.jpgEgy-egy jól megválasztott konzervvel szuperül ízesíthetőek az ételek, nemcsak finomak, hanem nagyon jól lehet velük tálalni is. Én nem is tudtam, hogy a Bonduelle oldalán nemcsak a termékekkel találkozhatunk, hanem ízletes receptekkel is szolgálnak,  a Kukoricacurry-t és a Csirkehúsos kukoricasalátát már ki is próbáltuk, nagyon finom! A kukorica BIO változatban is elérhető, ezért a különösen érzékeny fogyasztók számára is tökéletes választás!

bonduellemix.jpgSzerintem sokan a bikini szezon előtt nagy fogyókúrába kezdenek, amihez szintén csak ajánlani tudom ezt a terméket, mert nagyon tápláló és ízletes, a számok is csak azt igazolják, hogy bátran fogyaszthatóak:

Energia: 321Kj (76 kcal), Fehérje: 2, 9 gramm, Szénhidrát: 11,2 gramm, Zsír: 2,2 gramm

bonduelle_bio_uj.jpg

Találtam 1-2 érdekességet is a témához kapcsolódóan....Tudtad, hogy a  kukorica a XVI. Században Amerika felfedezésével érkezett a tengeren túlról a Mexikó szubtrópusi vidékéről Európába, majd Andalúziából kiindulva egész Dél-Európában elterjedt? A kukorica jótékony hatással van a vesékre, csökkenti a vesekőképződést, illetve a vesekő távozásával járó tüneteket, emellett hasznos vizelehajtó is. Nemcsak egy finom étel, hanem hatásos kenőcse a dunsztkötésnek is, a népi gyógyászatban horzsolások, duzzanatok, kelések és rovarcsípésekre is használják.

Nem is nagyon tudom tovább fokozni az ajánlómat, próbáljátok ki Ti is!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr297369388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása