Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Intenzív aromák koffein nélkül!

2015.01.30. 14:54 - ilovemom

Címkék: kávé kapszula Nespresso Arpeggio

A Nespresso három új, koffeinmentes Grand Cru kávéőrleménnyel bővítette kínálatát. A legnépszerűbb kávékeverékek közül választottak hármat − egy intenzívebb, egy kiegyensúlyozottabb espresso és virágosabb lungo őrleményt , melyekből megszületett az új Arpeggio Decaffeinato, Volluto Decaffeinato és Vivalto Lungo Decaffeinato.

 Az Arpeggio Decaffeinato (9-es intenzitás) az erőteljes pörkölésével és gazdag aromáival ugyanazt a határozott karaktert, testességet és kényeztető, kakaós ízvilágot kínálja, mint az eredeti Arpeggio Grand Cru. A megosztott pörkölésnek köszönhetően jól érvényesülnek a keveréket alkotó kávéfajták egyedi sajátosságai. 

Lépj ki a mindennapok forgatagából és tarts szünetet egy különleges kávéval!
Önts a csészébe egy evőkanálnyi sűrített tejet és csorgass rá pisztáciaszirupot. Ha megvagy készíts el egy espresso méretű Arpeggio Decaffeinato kávét és önts rá a pisztáciaszirupra. Végül készíts tejhabot hideg, magas zsírtartalmú tejből, ezt öntsd a csészébe és díszítsd tört pisztácia darabkákkal.

fiveoclock_break.jpg

A kényeztetően édes és lágy Volluto Decaffeinato (4-es intenzitás) az eredeti Volluto Grand Cru gazdag aromáival, teltségével és testességével hódít. A válogatott, tiszta arabica kávébabokat megosztva pörkölik, hogy a brazil kávé rövidebb ideig tartó pörkölésével előcsalogassák az édes-kekszes ízjegyeket, amit a hosszabban, ám kevésbé intenzíven pörkölt kolumbiai kávészemek friss, gyümölcsös jellege egészít ki.

Vacsora után pezsdítsd fel érzékeit ezzel a zamatos élvezettel!
Tegyél a csészébe egy evőkanálnyi vadvirágmézet, majd öntsd le egy espresso méretű Volluto Decaffeinato kávéval. Készíts tejhabot, csorgasd a kávé tetejére és díszítésként csöpögtessen mézet a hab tetejére.

sweet_sunset.jpg

A Vivalto Lungo Decaffeinato (4-es intenzitás) karaktere ugyanolyan gazdag és összetett, mint az eredeti Vivalto Lungo Grand Cru keveréké: pörkölt, enyhén fás jegyei harmonikusan egyesülnek a gabonás és finoman virágos ízekkel. E tiszta arabica keverék dél-amerikai és kelet-afrikai kávéinak megosztott pörkölése hatásosan emeli ki az egyes fajták karakterét és aromáik összetettségét: a rövidebb és enyhébb pörkölés révén jól érvényesül az etióp kávé kifinomult, virágos aromavilága és a kolumbiai kávészemek gyümölcsössége, míg az erőteljes és hosszan tartó pörkölés a keverék karakterét és markáns keserűségét hangsúlyozza.

Hagyd, hogy ez a krémes aromájú, hosszú ital magával ragadjon és képzeletben messzire röpítsen!
Csorgass a pohár aljára vanília, majd öntsd rá egy csészében készített Lungo Decaffeinato kávé felét. Utána jöhet a vaníliaszirup, majd rá egy kis tejhab, utána a maradék kávé és a tejhab másik fele! Voilá!
long_siesta.jpg
Én a Lungo-t fogom kipróbálni, Neked melyik a leg szimpatikusabb?

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr617111185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása