Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Építsd újra a hajad a belső szerkezetétől!

2015.01.28. 13:25 - ilovemom

Címkék: haj Mátrix Biolage Repairinside

A környezeti hatások, a mechanikus vagy kémiai kezelések nagy mértékben roncsolják a hajunkat, mely speciális ápolást igényel. A Biolage folyamatosan fejleszti a hajápolási technikákat, hogy a legjobb megoldást nyújtsa a különböző mértékben károsodott haj regenerálására. A FIBERSTRONG termékcsaládot a haj felszínének újjáépítéséért, a KERATINDOSE termékeit a haj hidratálásáért és a legbelsőbb rétegek megújításáért, valamint az ÚJ REPAIRINSIDE készítményeket a haj újjáépítéséért hozták létre.

collageimagedamage-hair.png

A Repairinside termékcsalád 3 lépésben építi újra hajadat:

1. Újjáépíti a haj belsejét - Arginin: aminosav, mely keratint tartalmaz, ami a hajban található legfőbb protein. Ez behatol a sejtek közé, hogy a haj belsejében végezzen helyreállítást.

2.Újjáépíti a haj külsejét - Szója: a szójabab proteintartalma rendkívül magas, ezáltal hatékonyan védekezik az extrém külső hatások ellen. Feltölti a haj külső rétegét proteinekkel és aminosavakkal, miközben helyreállítja a töredezett hajvégeket.

3.Helyreállítja a károsodást - Arginin+ Szója: a haj legbelsőbb rétegeit (a kortext) célozza meg, miközben helyreállítja a haj külső rétegét, aminek következtében nagy mértékben újjáépíti a hajszálakat, már az első használat után

biolage-repairinside.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr397109841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása