Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Lélegzetelállító ünnepi smink kellékek!

2014.12.22. 12:36 - ilovemom

Címkék: szépség beauty smink IsaDora DOUGLAS Parfüméria Holiday Make-up Mesmerizing

Nemcsak a dekorációnak kell csillognia az ünnepekkor, hanem  saját magunkat is lélegzetellállítóvá kell varázsolni. A megfelelő ruha kiválasztása mellett, fontos, hogy a sminkünk is a helyén legyen, mert úgy teljes az összhang! Szerintem ilyenkor a csillogósabb árnyalatok és a merészebb színek haználata is kötelező, ezért most ebben a témában szeretnék Nektek tippeket adni!

b1_holidaymakeup14_1368x417-1368x415.jpgAz IsaDora mindig valami különlegességgel lepi meg a rajongóit, ezért a z ünnepi szezonra is megálmodta a Mesmerizing kollekcióját, mely tele van elegáns és természetes árnyalatokkal, emellett a színek is előtérbe kerülnek!

Ilyen elképesztő szemeket varázsolhattok a Mesmerize nevezetű szemhéj palettával (6490 Ft), szerintem ezek a bronzos árnyalatok szuperül kihasználhatóak év minden napján!

dsc0031-jpg-800x800_mix.jpg

A Wonder Nail körömlakkok (2390 Ft) is nagy kedvenceim, én a Passionate árnyalatába szerettem bele. Figyeljünk arra, hogy a kezünk is ápolt legyen!

wonnail_mix.jpg 

A rúzsokkal tudjuk igazán hangsúlyossá varázsolni a megjelenésünket, én a Twist –Up gloss stick új színét választom, a Fuchsia-t (3390 Ft), mert ez szuperül fog menni a körömlakkhoz és teljesen meg fogja bolondítani a kis fekete ruhámat!

candice_21067_mes_pr_mix.jpgHa most vásárolsz legalább 2 db Holiday Make up terméket, akkor egy ilyen flitteres neszeszert kapsz ajándékba!:)

pr_holiday_2014_hun_highres-2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr166994901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása