Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Feszes bőrt karácsonyra!

2014.10.21. 10:49 - ilovemom

Címkék: szépség karácsony beauty krém ajándékcsomag Eucerin

Mára igencsak megváltoztak a karácsonyi ajándékozási szokások. Mi minden karácsonykor figyelünk arra, hogy kézzel készített meglepetések is legyenek a portfóliónkban, emellett pedig igyekszünk hasznos ajándékokkal készülni a család minden tagjának!

A bejegyzéseimből már észrevehettétek, hogy az Eucerin márkát nagyon szeretem, ezért azt gondoltam, hogy első kézből ajánlom Nektek a karácsonyi meglepetéseiket. Sajnos már nálam is megjelentek az apróbb ráncok, szarkalábak, ezért én biztosan örülnék valamelyik kedves kis ajándékcsomagnak...:)

Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő csomag (10 900 Ft)

Eucerin Hyaluron-Fillers.jpg

Ezeknek a termékekenek a használatával a ráncok és a szarkalábak mélysége csökken, a hialuronsav és a szaponin segíti belülről feltölteni a ráncokat. Az arckrémek kellemes illatanyagot tartalmaznak, parabénmentesek.

Volume Filler Bőrfeszesítő csomag (7 220 Ft)

Eucerin Volume-Fillers.jpg

Ezek a krémek jelentősen javítják a bőr feszességét, teltségét, használatával az arc vonásai határozottabbá válnak, a bőrünk fiatalosabb kinézetű lesz. Három aktív hatóanyag - a magnolol, az oligo-peptidek és a hialuronsav - biztosítja a termékek kimagasló hatékonyságát. Illatanyagot tartalmaznak, alkohol-, színezőanyag- és parabenmentes termékek.

Q10 ACTIVE Ránctalanító csomag (7670 Ft)

Eucerin Q10s.jpg

Ezeket a termékeket az érzékenyebb bőrű Hölgyeknek ajánlom. A termékek Q10-koenzim tartalma hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít, növeli a bőr ellenálló képességét, csökkenti a ráncok mélységét. Illatanyag-, színezőanyag- és parabenmentes termékek.

Nekem már készül a karácsonyi listám és Neked?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr336805659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása