Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Egyenes vagy hullámos legyen a hajam?

2014.10.20. 14:02 - ilovemom

Címkék: szépség beauty haj egyenes glamour jumbo göndör hajformázó sütővas TONI&GUY touch control straightener

Szerintem sok Hölgy számára ismerős ez a dilemma...Nekem szög egyenes szálú hajam van és mindig göndört szerettem volna, ám minden olyan barátnőmnek, akinek göndör van, egyeneset. Mostanában rengeteg fotózásunk van és a szuper hajápolási termékek mellett, kreatív hajformázókkal is találkozunk amik közül szeretnék Nektek kettőt is bemutatni. Én már mindkettő TONI&GUY hajformázót beszereztem, így nem kell sokat gondolkoznom, hogy éppen melyik fazont kivitelezését válasszam...

EGYENEStoniguy egyenes.jpg

Az egyenes hajat még mindig lehet fokozni! Én este szoktam hajat mosni, ezért a másnap reggeli „hajkoronám” igen érdekem formát szokott felvenni. A tincseim fazonjának a finomítására szoktam használni a Touch Control Straightener hajsütővasat, melynek nemcsak a formatervezése szuper, hanem a kezelhetősége is igen egyszerű. Digitális a kijelzője, ki-bekapcsolható ion, kerámia turmalin simítólapja pedig 230°C-ra szabályozható, automatikusan kikapcsol és a zsinórja 3 méteres, ami számomra fantasztikus, mert mindig bosszankodtam azon, hogy a tükör melletti konektortól nem tudok elszakadni...:)

Ruhák és kiegészítők: Futureal Sport Couture

GÖNDÖR

toniguy jumbo.jpgSzámomra a göndör haj mindig különlegesebb és jobban formázható. A göndörítésnek is vannak fokozatai, én a nagyobb hullámokat szeretem, amiknek természetes hatása van. A TONI&GUY nyári kampányának fotózásakor szeretem bele ebben a JUMBO nevezetű hajsütőbe és azóta is hű rajongója vagyok!1 perc alatt melegszik fel 200°C-ra, 25 különböző hőfokra lehet tekerni és a zsinórja 3 méteres így ezzel is könnyedén lehet mozogni!

Ruhák és kiegészítők: Mohito

Neked könnyen kezelhető a hajad?

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr316777963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katalin Haaz 2014.10.20. 14:26:38

Enyhén hullámos a hajam,de vasalom :-)


süti beállítások módosítása