Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Állatkerti rajzverseny, örögbe fogadás, felhőnézés és mú verseny a Kistehénnel!

2014.09.18. 13:05 - ilovemom

Címkék: könyv állatkert Kistehén

Nem találkoztál még a Kistehén-nel…?

A Kistehén egy rajzfilmfigura, aki 2002-ben született. Születését egy dal és egy rajzfilm jelezte:

Én vagyok a Kistehén,

ülök a fa tetején

lábamat lógatom, jól érzem magamat,

én, a Kistehén.

- énekelte a fán ücsörgő sárga tehén és ezzel beégette magát minden korosztály tudatába. Mindenki tudta, ki az a Kistehén, majd mindenki szerette, senkit nem hagyott közönyösen. Az autókban Kistehén plüssfigurák lógtak, a gyerekek Kistehén füzetekbe írták a leckéket, és a fiatalok Kistehén fesztiválra mentek a Szigetre. Aztán eltelt több, mint tíz év…. A kistehén ezalatt többek között volt sikeres zenekar neve, ahol több sláger is született a neve alatt. Volt tejterméken reklámfigura, csomagolás tejkaramellán. A Kistehén mégsem jött elő igazán. Nem mutatta meg ki is ő valójában, miket szeret, mit gondol a világról, kik a barátai, hol lakik, mitől szomorodik el, és mitől lesz vidám. Eljött 2014, és az alkotók Igor Lazin, és Kollár-Klemencz László úgy döntöttek, hogy előhívják rejtekéből a Kistehenet, aki egy mesekönyv sorozat keretében elénk tárja kedves, szeretettel teli, vonzó világát. Bemutatja barátait, Tetemacit, a Nyulat és a Vadászt, és így az alkotókkal együtt elhatározták, hogy levesznek a lábukról mindenkit.

felhos_borito.jpgKistehén sorozat Felhős című könyvét a két szerző, Kollár Klemencz László és Igor Lazin szeptember 28-án 10 órától mutatják be az Állatkertben. Az eseményen lesz Kistehén rajzverseny, Felhőnézés az alkotókkal, zenés múverseny és a Kistehén örökbefogad egy igazi tehenet. A rendezvényt 5-95 éves közötti korosztálynak ajánlják…mi ott leszünk, és Te?

plakat_web.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr556705977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása