Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Kényeztess és csábíts kakaóval!

2014.09.03. 07:49 - ilovemom

Címkék: szépség beauty kakaó Nivea

Az aztékok és a maják úgy gondolták, hogy a kakaófa isten ajándéka, és számtalan formában használták fel a növény termését. Az mindenesetre biztos, hogy a kakaóvaj csodákat tesz a bőrrel, ráadásul mostantól a legújabb NIVEA testápoló összetevői között is kiemelt helyet foglal el.

Cacao mix.jpg

Az értékes növény az Amazonas és az Orinoco folyók menti buja esőerdőkben őshonos. Elsőként a maják termesztették, és rajongták körbe; termését a Mexikó szárazabb területein élő aztékok is előszeretettel használták, hiszen gyógyhatása már akkor is köztudott volt, bizonyos források pedig a mai napig afrodiziákumként tartják számon.

beauty fotó kicsi.jpg

Az új NIVEA Cocoa Indulging Testápoló Tej (1249 Ft) intenzíven táplálja a száraz bőrt, érezhetően lágyabbá és selymesebbé teszi tapintását. A kellemes textúrájú testápoló gyorsan felszívódik, Hydra IQ-val, természetes kakaóvajjal és E-vitaminnal gazdagított formulája pedig tartósan hidratál még a mélyebb rétegekben is. Könnyű, selymes tapintást és ragyogó bőrt hagy maga után egész napra, miközben finom kakaó illatával csábítja érzékeidet. 

NIVEA Cocoa Indulging Testápoló Tej 1249Ft kicsi ok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr976595105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása