Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Rollark - Designer játék Kickstarterre hegyezve

2014.08.20. 11:08 - ilovemom

Címkék: design játék Rollark

A ROLLARK egy igényesen kidolgozott, környezetbarát, multifunkciós játék, amely abszolút piaci niche-t tölt be hazai és nemzetközi téren egyaránt. Policsányi István, Red Dot Awards díjas formatervező startup projektjének inkubációját a MyCo végzi. Az első célállomás az augusztus 11-én indult Kickstarter kampány sikeressége...

7.jpg

Az elnevezés, ROLLARK magában hordozza a játék két legfőbb funkcióját: bárka és gurulós járgány. Attól olyan izgalmas, mert esztétikájában a design tárgy és a játék között helyezkedik el, valamint lényegesen mélyebb jelentést hordoz magában egy hétköznapi játéknál, így a vele játszó gyereket is kreativitásra ösztönzi. A tervezésnél az egyik legfontosabb szempont a klasszikus anyagokból építkező fenntarthatóság volt. Ez a szemlélet egy merőben más hozzáállást követel meg mind a tervezőtől, mind a felhasználótól. A minőségi anyaghasználat és gyártás, lehetővé teszi az exrémen kitolt életciklust. Ez olyan egészséges megbecsülést kölcsönöz a ROLLARK-nak, ami lehetővé teszi, hogy generációkon átívelve jelen lehessen a családban."– nyilatkozta Policsányi István, a ROLLARK tervezője, az EMBER Design Manufactury alapítója.

rollark mix.jpgNeked hogy tetszik? Ha szívesen megtudnál róla többet, akkor csak a képre kell kattintanod!:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr926617337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JI · http://jalso.com 2014.08.20. 19:56:59

a kepekre URL-jei nem mukodnek.

Gyökösi Attila · http://grundstudio.hu 2014.08.21. 07:59:55

Mókás dolog. Néztem ugye az index2 oldalon a képet, de sokáig nem kattintottam rá, mert rögtön láttam hogy mi ez és miről szól. (Faiparos az alapszakmám.) Szép darab, de semmi különös, bárki tud ilyet csinálni, ha akar. Gondos, precíz, de nem űrtechnológia azért...
Végül rákattintottam, mert érdekelt, hogy miért kell ehhez a kickstarter. Tényleg átgondolt szerkezet, szó se róla. Az biztos, hogy a marketing komoly tudomány, a baráti körömből többeknek és nekem is voltak már hasonló elképzeléseink, de valahogy egyik sem jutott el a megvalósításig. Ők viszont megcsinálták ezt a buszbárkát, úgyhogy ott a pont, reméljük bejön. (Az én véleményem, hogy esetükben a Kickstarter inkább a marketing és reklám miatt fontos, nem konkrétan az előállítás költségeihez kell.)


süti beállítások módosítása