Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Teljes védelem, bőrápolás és barnítás egyenesen Svájcból!

2014.07.29. 09:46 - ilovemom

Címkék: svájc napozó Artemis DOUGLAS Parfüméria

A nap elleni védelem fontosságáról rengeteg mindent hallunk nap, mint nap, ezért fontos, hogy odafigyeljünk a szépségipar innovációira és kiválasszunk a nekünk legmegfelelőbb termékeket!

Az ARTEMIS of Switzerland szakértői a téli időszak alatt intenzív kutatásokat végeztek, melynek eredménye három termékcsalád létrehozása lett a maximális védelem, maximális ápolás, és a maximális napozási élmény biztosítása érdekében.

ARTEMIS_SUN_Image.jpg

A 10 új termék esetében is a legjobb tudásunkat, alapanyagokat és technológiát ötvözték. A három új termékvonal alapját az innovatív ARTEMIS SwissCellProtect Compound® képezi. Az Artemis a havasi gyopár és az innovatív bőr védő formulával erősíti a természetes sejt védelmet ami semlegesíti a szabad gyököket – különösen az UV sugárzás káros hatásait, a kipufogó gázokat és a szervezetben lerakodott nikotint – ezáltal megakadályozva a kollagén lebontását. Az új Infrared Bodyguard a tökéletes védelmet nyújtja: a high-tech antioxidánsok semlegesítik a káros sugárzásokat mélyen a bőr belsőbb rétegében és 24 órás sejt védelmet biztosít.

Artemis_full.JPGMore Than SPF: Az UV védelem következő generációja

Ez a terméka nagy hatékonyságú védelmi rendszer mellet, két exkluzív védelmi rendszert is tartalmaz 5 különböző termékben: a formulákban megtalálható az új innovatív bőr védelmet elősegítő aktív természetes sejt védő adalék, ami gátolja az UV sugarak hatására képződő szabad gyökök kialakulását és a kollagén lebomlását. Ezzel párhuzamosan egy új, high-tech antioxidáns felfogja az infravörös sugarakat mélyen a bőr aljában és semlegesíti őket, akár 24 órán át hat a sejtkárosodás ellen! Átalakítja a napsugarakat úgy, hogy a bőr ne károsodjon és élvezhesd a napozás minden pillanatát!

More Than After Sun: Innovatív bőr védelem napozás után
Napozás után a bőrnek is szüksége van regenerálódásra. Még a legjobb napvédő termékek sem tudják teljesen megakadályozni a szabad gyökök kialakulását. A három bőrnyugtató termék azonnal felszívódik, nyugtatja, intenzíven hidratálja és regenerálja az UV sugárzás által okozott károkat: az új formula megerősíti a természetes sejt védelmet, semlegesíti a szabad gyököket és egyensúlyba hozza a kollagének bontását.

More Than Self Tanning: természetes barnaság évi 365 napon keresztül

Szeretnél úgy kinézni egész évben mintha egy napsütötte nyaralásról jönnél – de nem akarod káros sugárzásnak kitenni a bőröd? Ez az innovatív formulában ötvözi az öregedés elleni bőrápolást és a természetes napozás hatását. A kellemes illatú krém azonnal felszívódik a bőrön, nagyjából két órán belül egy barnulási folyamat vehető észre, ami használatról használatra erősödik, miközben a formula aktiválja a bőrt, ami így fel tud készülni a későbbi hatásokra: fokozza a természetes sejt védelmet, semlegesíti a szabad gyököket, és így leáll a kollagén lebontása is.

A termékeket a Douglas parfümériákban tudod megvásárolni!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr726510869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása