Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Szélfútta tincsek egyenesen a new york-i divathétről...

2014.07.26. 12:02 - ilovemom

Címkék: haj Marchesa Toni&Guy Hair Meet Wardrobe

A new york-i divathéten Mark Hampton által a Marchesa AW14 kollekciójához kifutóra álmodott szélfútta, laza kontyok látványa mindenkit lázba hozott az előző szezonban. A TONI&GUY Hair Meet Wardrobe most örömmel jelenti, hogy 
a dizájnerduó és az emblematikus angol hajápolási márka között tovább folytatódik a közreműködés, amely ezúttal nem a kifutón, hanem
a ‘Limited Edition by Marchesa’ különleges termékkollekciójában ölt testet.

marchesa_AW14_01 copy.jpg

A brand által jól ismert aprólékos gonddal
 és magas művészi értékkel elkészített és megálmodott darabokhoz híven, amelyek elsősorban bonyolultságuk és a részleteikben rejlő gyönyörűség miatt váltak egyhamar az igényességet kedvelő divatközönség kedvenceivé, a Marchesa öt TONI&GUY Hair Meet Wardrobe termék számára varázsolt új köntöst. Míg a termékek új öltözékét a skót felföld természetes szépsége ihlette, a termékeken látható virágminta egyensen a Marchesa 2014-es őszi-téli kollekciójából kúszott át az új csomagolásra.

T&G HMW Marchesa Group Shot One ok.jpg

A főként styling termékeket tartalmazó limitált kollekció a “nőies, drámai valamint időtlen” Marchesa nők számára készült. Az alkalmi hétvégéktől kezdve a sikkes hétköznapokon át egészen a vörös szőnyegig, minden helyzetben csillogást csempész használói mindennapjaiba.

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr516545285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása