Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Topmodell érkezik a LATE NIGHT SHOPPING-RA!

2014.07.22. 08:29 - ilovemom

Címkék: Parndorf Late night shopping Oona Chanel

Divat szerelmesei, figyelem! Augusztus 21-én rendezik az év bevásárló programját, immár tizenkettedik alkalommal is megrendezik a rendkívül népszerű Late night shoppingot a parndorfi McArthurGlen Designer Outletben. Az akár 80%-os kedvezményeken, az extra hosszú, 23 óráig tartó nyitva tartáson, valamint a változatos színpadi programokon és showkon kívül lélegzetelállító bemutatók várják az idelátogató divatrajongókat.

Oona Chanel.jpg

A Late night shopping keretében először rendezik meg a legfontosabb osztrák designer díj előválogatását, jótékonysági programként pedig prominens osztrák személyek első alkalommal mutatják be Marika Lichter exkluzív jótékonysági naptárát, amely „Az erőszak ellen“ nevű szervezet támogatásával készült. Az est sztárvendége Oona Chanel topmodell első, Ausztriába tett látogatása során a parndorfi Designer Outlet exkluzív VIP-Lounge helyiségében foglalhat helyet a rendezvény nemzetközi színfoltjaként.

Oona Chanel2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr136528953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása