Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Váltsd valóra az álmodat és formáld át a Tested, amilyenre TE szeretnéd!

2014.06.30. 09:55 - ilovemom

Címkék: plasztikai sebész Dr.László Zsolt

Egy nagyon izgalmas és rendkívül pozitív kezdeményezéshez csatlakoztam a blogommal, mellyel egy olyan Hölgy álma válhat valóra, aki akár évek óta küszködik valamilyen testi problémával és nem engedheti meg magának a plasztikai beavatkozást!

jótékonysági akció logó.png

Dr.László Zsolt plasztikai sebész az elitemagazin.hu-val, az ilovemom bloggal és a WOW magazinnal közösen  azt a Hölgyet keresik, aki leginkább rászorul egy plasztikai beavatkozásra. A tavalyi évben indult ez a kezdeményezés, amire több száz levél érkezett, akik közül a leginkább rászoruló Hölgy nyerte el a doktor Úr bizalmát és ingyen megcsinálta részére az általa kívánt átalakítást.

mellnagyobbitas-akcios-kupon_1_nagy.jpg

"Nagyon nehéz volt a választás, számos szívszorító történet érkezett. Idén pont ezért szerettem volna újra felajánlani a lehetőséget."  - mondja Dr.László Zsolt, plasztikai sebész.

Fontos szempont, hogy a jelentkező hölgy azért akarjon változtatni magán, mert akár balesetből kifolyólag, akár szülés után vagy éppen születés óta egy testrésze nem olyan, mint szeretné, és ez a mindennapi életében is komoly zavart vagy lelki problémákat okoz számára.

Akit érdekel a lehetőség, annak nem kell mást tennie, mint július 26-ig egy fotót küldeni az adott testrészről ide a Facebook oldalra privát üzenetként vagy a ingyenplasztika2014@gmail.com e-mail címre, és leírni röviden, hogy miért tartja indokoltnak, hogy éppen Ő legyen a kiválasztott.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr966421665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása