Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

A fesztiválok és a partik időzített bombái!

2014.06.06. 07:07 - ilovemom

Címkék: fesztivál party nyár karóra Baby-G

Az óra mindig egy trendi kiegészítője a ruhatárunknak, nyáron azonban a sportosabb fazonok kapják a nagyobb hangsúlyt, illetve a fesztivál szezonban is inkább a színekre helyezzük a fókuszt. A BABY G idén ünnepli 20. Születésnapját, ami nem csoda, hiszen karórái mindig kitűntek a tömegből színük, méretűk és fazonjaik miatt is! Szeretném Nektek bemutatni a fesztiválok és a partik idei slágereit: 

BABY-G_a_nyar_minden_szineben_Fesztival.jpg

Sárga

A nap színe meleget és lelkesedét sugároz. Viselője felszabadult és tetrekész! Fokozottan ütés‐ és rezgésálló óra, jelzi a holdfázist és ár/apályt, stopper, 3 multi ébresztés és illuminátor világítás is megtalálható benne!

BLX-100-9ER – 23.990 Ft

Pink

Lelkes, szellemes és királyi, aki egy ilyen domináns színt tud viselni! Az órában öröknaptár, stopper, yacht timer, világidő és neon háttérvilágítás is megtalálható.

BGA-130-4BER – 30.900 Ft

Szürke

Stabil és visszafogott személyiséget takar ennek a letisztult színnek a viselője. 60 köridős memória, 3 multi ébresztés, stopper, timer, zónaidő és még sok hasznos tulajdonság lakozik ebben a szuper órában. BG-6903-8ER – 26.990 Ft 

BABY-G_a_nyar_minden_szineben_Parti.jpg

 Fehér

A tisztaság, a teljes egyensúly  és a harmónia megtestesítői választják ezt a szűzies színt. A korábbi órákhoz hasonlóan stopperrel, háttérvilágítással, műanyag szíjjal, világidővel és multi ébresztéssel is fel van szerelve.

BG-6903-7BER – 26.990 Ft

Türkiz

A türkiz szín viselői, bölcsek, higgadtak és hűségesek. Az órában naptárt, világidőt, stoppert, timert és 5 ébresztést is elrejtettek a tervezők.

BA-111-3AER – 38.990 Ft

Barack

Segítőkészség, önérzetesség és kreativitás jellemzi a barack szín kedvelőit. Ez a LED háttérvilágításos, stoppers, világidős, 5 ébresztéses óra tökéletes társa viselőjének.

BA-111-4A2ER – 38.990 Ft

Te melyik színt választod?

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr916271925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása