Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Aktiváld az aquaporinjaidat!

2014.06.02. 10:04 - ilovemom

Címkék: hidratáló Eucerin Aquaporin active

A nyaralások alatt a homok, a tengervíz, a só kiszárítja a bőrünket, amely a megfelelő hidratáslás nélkül élettelenné és fakóvá válik. Éppen ezért fontos, hogy a testünket megfelelően hidratáljuk, de mivel?

Az Eucerin termékfejlesztésének köszönhetően ma már ez a folyamat visszafordítható, a bőr újra hidratálttá válhat és így egészségtől ragyogó, puha és üde lesz. Az AQUAporin ACTIVE termékek összetevői aktiválják a bőrben lévő vízszállító csatornákat, az aquaporinokat. Ezeken a csatornákon keresztül jutnak el a víz, a glicerin és más kisebb molekulák a bőr mélyebb, epidermális rétegeibe. Minél magasabb ezeknek a vízszállító csatornáknak a száma, annál több nedvesség juthat el sejtről sejtre, egyre mélyebbre a bőrben. A termékcsalád a bőr saját hidratációs hálózatának a serkentésével segíti a bőr optimális nedvességtartalmának elérését. Egy próbát megér...!

aquaporin.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr676204050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása