Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

H&M x Alexander Wang - divat és életérzés

2014.05.31. 16:01 - ilovemom

Címkék: H&M Alexander Wang

A Palm Springs-ben rendezett Coachella Zenei Fesztiválon a H&M bejelentette, hogy a következő vendégtervezője Alexander Wang lesz.

alexander-wang-x-hm-1_low.png

A new york-i divattervezőről elnevezett márka 2007-es bemutatkozása óta a városi egyenruhák folyamatos fejlesztésével, és új kontextusba helyezésével teremtette meg önmagát. Alexander Wang alapvető érzékenysége a kontrasztokat tükrözi vissza a kifinomult és tökéletlen részletek hibátlan egyesítésével. Bár a tervező kollekciói leegyszerűsített divatot tükröznek, mindig az elegancia és a könnyedség érzetét nyújtják.

Az Alexander Wang x H&M kollekció nők és férfiak számára tervezett ruhákat és kiegészítőket tartalmaz. Önmagához hűen Wang olyan termékeket kínál majd, amelyek túlmutatnak a divaton, és egy életérzést adnak. A kollekció 2014. november 6-tól lesz kapható a világ kb. 250 H&M üzletében, valamint online.

kate-bosworth-alexander-wang-margareta-van-den-bosch_low.png

– Megtisztelő számomra, hogy részt vehetek a H&M tervezői együttműködésében – mondta Alexander Wang. – A csapatukkal való munka izgalmas, és szórakoztató folyamat. Nagyon nyitottak a határok kitolására, és a kreativitás lehetőségének megteremtésére. Ez egy nagyszerű lehetőség lesz a szélesebb közönség számára, hogy megismerjék az Alexander Wang márka és életstílus elemeit.

– Alexander Wang napjaink divatjának egyik legfontosabb hangja – mondta Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója. – Pontosan érti, mit szeretnének az emberek viselni, és munkáját olyan energiával és szenvedéllyel végzi, ami ragályos. Hihetetlen érzés az idén vele dolgozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr606040470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása