Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Intenzív táplálás, tökéletes fedés és fényvédelem egy termékben?

2014.05.30. 18:34 - ilovemom

Címkék: Artistry Amway

A nagy hőségben bőrünk még inkább igényli az ápolást, így a hidratálás mellett a nap ellen is óvni kell. Ez persze a sminkelést is megnehezíti, hiszen sok esetben választanunk kell, hogy vagy alapozunk vagy hidratálunk, vagy pedig fényvédő szereket használunk. Szerencsés esetben a három kritériumból kettőt teljesíteni tudunk. Az Amway megtalálta a megoldást mindhárom problémára és egyetlen termékben egyesítette mindazt, amire bőrének nyáron szüksége van.

Az Artistry színezett hidratáló  egyszerre nyújt segítséget a bőr táplálásában, a sminkelésben és a nap elleni védelemben is, így tökéletes választás a legforróbb napokon. Természetes fedést biztosít a bőrnek, miközben pótolja az elveszett nedvességtartalmat, lágyítja és kisimítja a szarkalábakat. A terméknek nemcsak bőrtápláló hatása van, SPF15-ös fényvédő faktorának köszönhetően a nap káros sugarai ellen is védelmet nyújt. A hidratáló ötféle árnyalatban érhető el, így a bőrszínünkhöz leginkább illő árnyalatot választhatjuk. 

Artistry_szinezett_hidratalo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr206203654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása