Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

FUSS babakocsival!

2014.05.29. 21:56 - ilovemom

Címkék: Fuss babakocsival!

Egy nagyon kedves megkeresésnek szeretnék eleget tenni, amit örömmel osztok meg Veletek, hiszen én is hű rajongója vagyok a természetnek és a sportos életmódnak! :) 

10379380_883583801656009_678482783_n.jpg

Egy non-profit kezdeményezést szeretnék népszerűsíteni ami Anyukákat és Apukákat érint! A gyerekvállalás után sokan szeretnek megfeledkezni a sportról és annak fontosságáról, pedig rengeteg olyan programban lehet részt venni, ahol a babakocsi is fő szerephez juthat! A gyerekeknek szükségük van a friss levegőre a felnőtteknek pedig szükségük van a napi levezetésre, amit könnyedén össze lehet egyeztetni és még felkészülési időre sincs szükség!

fuss babakocsival.jpg

 

A Zsolivér nevű kis csapat idei célja az, hogy 1000 km-t fussanak le babakocsival. Zsolt másfél éves kisfiával, Olivérrel fut együtt, májusban tapossák az ötödik százast. Az idei versenynaptárukban szerepel még a K&H félmaraton, a WizzAir félmaraton, illetve több kisebb verseny is. A következő versenyük a május 31-i Ultrabalaton. Edzéseinket nagyobb városokba is szervezik, emellett Guiness rekordot is szeretnének felállítani mindazokkal közösen, akik csatlakoznak a kezdeményezéshez!

Ha Te is szeretnél egy szuper közösség része lenni és szabadon, önfeledten összekötni a kellemes és a “hasznos” időtöltést, akkor csatlakozz a, „Fussunk babakocsival” néven létrejött facebook csapathoz, ahonnan elsőkézből értesülhetsz az edzésekről, versenyekről és mindenről, ami ezzel a témával kapcsolatos! HAJRÁ :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr246223335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása