Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

BioAging – Te tudod, hogy hány éves vagy valójában? Én már igen... :)

2014.04.25. 10:34 - ilovemom

Címkék: BioAging rendszermedicina

Egy igen izgalmas BioAging felmérés keretein belül sikerült még jobban megismernem önmagam, ahol nemcsak azt realizáltam, hogy hány éves a tényleges biológiai életkorom hanem azt is, hogy milyen változtatásokat kell bevezetnem a mindennapi életmódomban ahhoz, hogy egészségesebben éljek!

BioAgings.jpg

A felmérés mintegy másfél óráig tartott, mely során az életmódra vonatkozó kérdőív kitöltését követően az agy, a szív- és érrendszer, a bőr, az ízületek, az izomzat és a tüdőm működését vizsgálták. A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt, egy szoftver segítségével úgynevezett biomarkereket – azaz a testi/szellemi állapotra jellemző, mérhető funkciókat – vizsgáltak. Hogy melyek ezek?

1.Reakció idő

2.Legmagasabb hallható hang

3. Rövid távú memória

4.Landolt teszt – a figyelem vizsgálata

5.Izomerő

6.A finom koordináció

7.Hajlékonyság

8. Keringés

9.Spirometria

10.A testtömeg index és a csípő/derék arány

Ezek együttes összességéből készítettek egy kiértékelést – egy speciális szoftver segítségével, mely körülbelül 10 ezres egészséges populáció adataival veti össze az adataimat és az összes részeredményből súlyozott átlaggal számolja ki az értékeimet - amit közösen néztem át dr.Kuklis Eszterrel, aki igen meglepő dolgokra világított rá, ami számomra komoly ösztönzőerő ahhoz, hogy változtassak és hogy jobban odafigyeljek a családomra is!

A quintess szakemberei az életmódunkkal együtt vizsgálnak és kezelnek bennünket és az egyéni szükségleteinkhez igazodva dolgozzák ki a további kezelési programokat. 

Quintess-rollup_60x160lows_1.jpg

A vizsgálat ára 15.000 Ft, amit azt gondolom, hogy nem szabad sajnálni magunktól, hiszen „Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi!”.

Itt tudtok bejelentkezni: Quintess Egészségközpont

1021 Budapest,

Völgy utca 5.

Tel.: ++36 70 4531 611

info@rendszermedicina.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr646067811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása