Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Gyerekmagazin az egész családnak!

2014.04.19. 12:34 - ilovemom

Címkék: magazin Játéksziget Felelős Szülők

A Játékszigetről és a szuper Fejlesztősziget szolgáltatásukról már többször írtam Nektek, most hozzájuk kapcsolódóan a magazinjukat is szeretném bemutatni! Hogy miért különleges?

magazin mix.jpg

A kéthavonta megjelenő gyerekmagazin minden száma más-más téma köré épül ezzel elősegítve, hogy a gyermekek átfogó képet kapjanak az aktuális témáról. A magazin célkitűzése, hogy szellemi aktivitásra késztetve oktassa kis olvasóit, így az ismeretterjesztő és tanító célzatú szövegeken kívül fejtörőket, logikai és nyelvi feladványokat is tartalmaz. A gyermekek kreativitását és képzelőerejét versek, mesék és rajzos feladatok segítségével fejleszti.

A magazin a felnőttekhez is szól, minden számban van egy állandó a Felelős Szülők melléklet, mely igazodik a magazin tematikájához, szakemberek tanácsait, interjúkat – Szekeres Nóra, Till Attila - kreatív játéktippeket valamint a családi együttlét és a közös játék fontosságát hangsúlyozó interjút is tartalmaz.

A mostani, Húsvéti számhoz (790 Ft) egy Trash Pack ajándékot kapsz és egy 10.000 Ft-os ajándékutalványt is NYERHETSZ! Mire vársz?

Képernyőfotó 2014-04-18 - 14.07.20.png

A magazin kapható a Játéksziget boltjaiban, a Postán, újságárusoknál és a Hipermarketekben!

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr986050980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása