Sziasztok!

Magamról...

Nono vagyok, 34 éves, egy három éves gyönyörű kislány Anyukája és 14 éve a divatszakmában jártas "trendkutató"…

Facebook





Játékszabályzat

Az ilovemom Játékszabályzata:

ilovemom játékszabályzat.docx

Fejlesztő meglepetések a Mikulástól!

2013.12.03. 07:18 - ilovemom

Címkék: játék gyerek karácsony ALDI

Az ajándékozás mindkét fél számára izgalmas, én például nagyon szeretem a személyre szabott meglepetéseket, arról nem is beszélve, hogy számomra az is fontos, hogy ne egy haszontalan játékkal készüljek, hanem tényleg a gyermek korának és fejlettségi szintjének megfelelően válasszak. Most társasjátékok, építőkockák és matricás füzetek közül válogathatsz az ALDI ajánlatából, ezen felül kreatív meglepetésekkel, hanem csodaszép karácsonyi díszítő elemekkel és rengeteg finomsággal is találkozhatsz!

Egy puzzle-t kirakni mindig nagy kihívás, nem beszélve arról, ha a gyermek kedvenc mesehősei a főszereplői! 3 éves kortól ajánlott ezt a Disney gyermekpuzzle (1299 Ft/csomag, 2 db/csomag), mely az egész családot szórakoztatja. Verdák, Micimackó és Hercegnők mintával is kapható, 48, 35 vagy 12 darabos kiszerelésben.

Gyerekpuzzle.jpg

Ha a gyermeked koncentrációját és kreativitását szeretnéd fejleszteni, akkor érdemes megnézned ezt a különböző színekben és méretekben kapható korong építőjátékot (2999 Ft/készlet), melyből bármilyen forma könnyedén összeilleszthető. 400 vagy 180 darabos kiszerelésben kapható.

toy toy.jpg

Gyermeked finommotorikus készségét fejlesztheted ezekkel a szuper fajátékokkal, a 48 részes Jenga és Domino készlet (1799 Ft/csomag) fehér bükkfából készült, így a „műanyag ellenes” családok is választhatják!
fajáték.jpg
A mesék mindig különleges fantáziavilágba repítenek, melyeket most a gyerekek tovább írhatnak a könyvekben (699 Ft/db) található színes mesebeli matricákkal.

matricás mesék.jpg

Az ügyes kezű gyermekek szorgoskodhatnak, hogy minél több kézzel készített meglepetéssel készüljenek. Ezekből a kreatív könyvekből (599 Ft/db) szuper ötleteket lehet megvalósítani és karácsonyfadíszeket is lehet készíteni!

kreatív könyv.jpg

Az igazi zseniknek ajánlom ezeket a logikai készleteket (6999 Ft/készlet), melyek vékony műanyag kerettel és feladat kártyákkal várják a kis tudorok fejlesztését.

Logico készlet.jpg

ALDI_3C_RGB_logo_kicsi_1.jpgA terméket biztosította és a posztot támogatta az ALDI.

A bejegyzés trackback címe:

https://ilovemom.blog.hu/api/trackback/id/tr695655233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása